Hírek, cikkek

Nagy értékű ingatlanok értékesítése. Velünk könnyen megy!

A csúcskategóriás ingatlanok értékesítése nagy kihívással jár, rengeteg tapasztalatot, piackutatást, kreativitást és ügyességet igényel. Ezeknek az otthonoknak az értékesítéséhez megfelelő stratégiára van szükség, hogy a vásárlóknak azon – szűkebb - körét meg tudják szólítani, akik számára releváns lehet az ilyen típusú hirdetés.

A nagy értékű luxusingatlanok hirdetése nem összekeverendő az általános ingatlanhirdetésekkel. A csúcskategóriás ingatlanok értékesítése nagy kihívással jár, rengeteg tapasztalatot, piackutatást, kreativitást és ügyességet igényel. Ezeknek az otthonoknak az értékesítéséhez megfelelő stratégiára van szükség, hogy a vásárlóknak azon – szűkebb - körét meg tudják szólítani, akik számára releváns lehet az ilyen típusú hirdetés.

Íme néhány pont arról, hogy hogyan lehet nagy értékű ingatlanokat értékesíteni.

 1. Értékbecslés.
  Az értékbecslés az egyik legfontosabb lépés az ingatlan eladása, pontosabban már a meghirdetése előtt. Fontos, hogy az ingatlant a megfelelő piacra tegyük. Ebben nagy segítséget nyújthat egy megbízható ingatlanszakember, aki segít az eladónak meghatározni a reális árat, így elkerülhető az ingatlan túl-, vagy alulértékelése.
   
 2. Professzionális fotók.
  Az első benyomás nagyon fontos. De mi számít első benyomásnak? Bizony, már az ingatlanról készült fotók is annak számítanak, amelyeket az érdeklődő megtekint, és aminek alapján eldönti, hogy szeretné-e személyesen megnézni az adott ingatlant, vagy sem. Tehát az ingatlan fotói és videói nagyon nagy hatással vannak az érdeklődők első benyomására. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy megfelelő szakember készítse el az eladásra szánt ingatlan hirdetéséhez szükséges fotókat, ugyanis a professzionális minőségű képanyagok nagyban növelik az ingatlan értékesítési esélyeit.
   
 3. Az ingatlan előkészítése.
  Az ingatlan előkészítése is az értékesítési folyamat részét képezi. Az ingatlan állapotának javítása, szükség esetén a felszereltség és a dekoráció frissítése segíthetik a folyamatot.
   
 4. Legyünk készségesek az ügyfelekkel.
  Ezután természetesen jön a „valódi” első benyomás, amely már az ingatlan megtekintése. Ez szintén egy nagyon speciális terület, és oldalakon át lehetne részletezni, hogy milyen baklövéseket követnek el az eladók, amelyek könnyedén elkerülhetőek egy tapasztalt ingatlanértékesítő segítségével.
   
 5. Marketing terv.
  Noha manapság számos platform és digitális szolgáltatás áll rendelkezésünkre, hogy meghirdessük ingatlanunkat, egy hozzá nem értő a legtöbb esetben csak az idejét és a pénzét pazarolja ezeken platformokon. Egy szakértő az ingatlan értékesítése érdekében hatékony marketingtervet készít. Így a hirdetés célzott lesz és valóban csak azokhoz a felhasználókhoz jut el, akik ténylegesen potenciális vásárlók lehetnek.
   
 6. Hagyjunk egy kis időt.
  Bár egy tapasztalt ingatlanértékesítő segítségével lényegesen felgyorsulhatnak az események, ettől függetlenül fontos tisztában lennünk azzal, hogy a nagyértékű ingatlanok értékesítése kicsit időigényesebb, mint egy átlagos ingatlan értékesítése. Az ilyen típusú ingatlanok vevői számára értelemszerűen kicsivel hosszabb időre van szükségük a döntés meghozatalához.

Mi minden nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk, hiszen a munkánk a szenvedélyünk, és elkötelezettek vagyunk a minőség iránt. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb áron értékesítsük ügyfeleink ingatlanait és a lehető legbiztonságosabbá tegyük az adásvétel folyamatát.