Rólunk

Ismerjen meg minket

Minden nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk, hiszen a munkánk a szenvedélyünk, és elkötelezettek vagyunk a minőség iránt.

RÓLUNK

Cégünk, több évtizede a budapesti ingatlanpiac aktív résztvevője és nyújt teljeskörű ingatlan vásárlással és hasznosítással kapcsolatos szolgáltatásokat.

A Flott Invest-nél hosszútávú kapcsolatokat építünk és minden ügyfelünk számára személyre szabott, megfontolt tanácsokat adunk az ingatlanpiac minden területén. Hisszük, hogy a szoros személyes kapcsolat ügyfeleinkkel kulcsfontosságú, hiszen ez elengedhetetlen a tökéletes ingatlan megtalálásához, vagy az ideális vevő - bérlő felkutatásához.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a külföldről érkező családok új otthonának megtalálásában és a relokációs cégekkel szorosan együttműködve segítjük a gördülékeny bérbeadás folyamatát.

Befektető ügyfeleink részére teljeskörű ingatlanpiaci körképet és átfogó befektetési tanácsokat biztosítunk, amelyek segítségével megfontolt döntéseket hozhatnak.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Valu Viktor

CEO

Munkatársaink

LÉPJEN
VELÜNK KAPCSOLATBA!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
info@flottinvest.hu

Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *