Szolgáltatásaink

INGATLANT VÁSÁRLÓK RÉSZÉRE

Munkatárasaink minden nap azon dolgoznak, hogy ügyfeleink a lehető legteljesebb információt és segítséget kapjanak és maximális biztonságban, a számukra legjobb ingatlant vásárolhassák meg. 

A TÖKÉLETES INGATLAN FELKUTATÁSA

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megismerjük ügyfeleink ingatlan vásárlással kapcsolatos céljait, elvárásait és igényeit. Tudjuk, hogy különböző élethelyzetek léteznek és ezek minden esetben egyedi keresési folyamatokat igényelnek.

Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink részére, hiszen az első konzultációtól egészen a vásárlás lezárásáig a folyamat aktív résztvevői maradunk, amivel rengeteg időt és pénzt spórolunk meg és felesleges aggodalomtól kíméljük meg ügyfeleinknek.

Legyen részese Ön is több évtizedes piaci tapasztalatunknak, ami alapján kiválasztjuk Önnek és családjának legmegfelelőbb ingatlant.

JOGI ÉS BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁS

Alaposan megtervezzük és figyelemmel követjük az ingatlan vásárlását a kezdetektől egészen addig, amíg a garantált, bérbeadásból származó jövedelemre szert nem tesz. Jogász és adótanácsadó partnereink minden, az optimális befektetői döntés meghozatalához szükséges releváns információt rendelkezésre bocsájtanak. Az ingatlan megvásárlását követően pedig a lakáskezelő részlegünk gondoskodik arról, hogy a megtérülés maximalizálása következtében befektetése jó kezekben, az ingatlana pedig jó állapotban van.

SZEMÉLYES KAPCSOLAT 

A Flott Invest-nél hosszútávú kapcsolatokat építünk és minden ügyfelünk számára személyre szabott, megfontolt tanácsokat adunk az ingatlanpiac minden területén. Hisszük, hogy a szoros személyes kapcsolat ügyfeleinkkel kulcsfontosságú, hiszen ez elengedhetetlen a tökéletes ingatlan megtalálásához.

VÁSÁRLÁS UTÁN KEZELJÜK A BÉRBEADÁST, ÜZEMELTETÉST 

Az ingatlan megvásárlása után, ha úgy dönt ránk bízhatja az ingatlan bérbeadásának kezelését. Vállaljuk, hogy a tulajdonost maximálisan képviseljük, és a ránk bízott ingatlanokat a leghatékonyabban hasznosítjuk, biztosítva ezzel a bérleti jövedelem maximalizálását és a működési költségek minimális szinten tartását.

Küldetésünk magas színvonalú, hatékony ingatlankezelési szolgáltatás nyújtása Budapesten, amely lehetővé teszi, hogy külföldi és belföldi tulajdonosok számára egyaránt átlátható és biztonságos ingatlanüzemeltetést biztosítsunk.

LÉPJEN
VELÜNK KAPCSOLATBA!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
info@flottinvest.hu

Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *