Szolgáltatásaink

Ingatlant vásároló ügyfeleink részére

A tökéletes ingatlan felkutatása

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megismerjük ügyfeleink ingatlan vásárlással kapcsolatos céljait, elvárásait és igényeit. Tudjuk, hogy különböző élethelyzetek léteznek és ezek minden esetben egyedi keresési folyamatokat igényelnek.

Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink részére, hiszen az első konzultációtól egészen a vásárlás lezárásáig a folyamat aktív résztvevői maradunk, amivel rengeteg időt és pénzt spórolunk meg és felesleges aggodalomtól kíméljük meg ügyfeleinknek.

Legyen részese Ön is több évtizedes piaci tapasztalatunknak, ami alapján kiválasztjuk Önnek és családjának legmegfelelőbb ingatlant.

Személyes kapcsolat

A Flott Invest-nél hosszútávú kapcsolatokat építünk és minden ügyfelünk számára személyre szabott, megfontolt tanácsokat adunk az ingatlanpiac minden területén. Hisszük, hogy a szoros személyes kapcsolat ügyfeleinkkel kulcsfontosságú, hiszen ez elengedhetetlen a tökéletes ingatlan megtalálásához.

Jogi és befektetési tanácsadás

Alaposan megtervezzük és figyelemmel követjük az ingatlan vásárlását a kezdetektől egészen addig, amíg a garantált, bérbeadásból származó jövedelemre szert nem tesz. Jogász és adótanácsadó partnereink minden, az optimális befektetői döntés meghozatalához szükséges releváns információt rendelkezésre bocsájtanak. Az ingatlan megvásárlását követően pedig a lakáskezelő részlegünk gondoskodik arról, hogy a megtérülés maximalizálása következtében befektetése jó kezekben, az ingatlana pedig jó állapotban van.

Ingatlan kezelés

Az ingatlan megvásárlása után, ha úgy dönt ránk bízhatja az ingatlan bérbeadásának kezelését. Vállaljuk, hogy a tulajdonost maximálisan képviseljük, és a ránk bízott ingatlanokat a leghatékonyabban hasznosítjuk, biztosítva ezzel a bérleti jövedelem maximalizálását és a működési költségek minimális szinten tartását.

Küldetésünk magas színvonalú, hatékony ingatlankezelési szolgáltatás nyújtása Budapesten, amely lehetővé teszi, hogy külföldi és belföldi tulajdonosok számára egyaránt átlátható és biztonságos ingatlanüzemeltetést biztosítsunk.

Segítünk megtalálni álmai otthonát

Belvárosi luxuslakások, budal villák és csodás penthouse lakások.

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
info@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *