Szolgáltatásaink

Ingatlan befektetők részére

Ingatlan felújítása és értékesítése

Az egyik legkedveltebb befektetési forma, amely természetesen a megfelelő ingatlan kiválasztásával kezdődik. Mint ahogyan azt mondják, „..nem minden arany, ami fénylik”. Szerencsére mi felismerjük az igazi kincseket és segítünk Önnek felkutatni, kiválasztani a tökéletes ingatlant, ami egy felújítást követően jelentős haszonnal újra a piacra kerülhet.

Már az adásvételt megelőzően részletes üzleti tervet készítünk, ami alapján egy kiszámítható befektetési tervet készítünk ügyfeleink részére. Természetesen a tervezésben, kivitelezésben és az újra értékesítésben is részt veszünk.

Tapasztalataink szerint jelenleg egy felújításon átlagosan 20-30%-os profitot realizálnak befektetőink. A teljes folyamat általában 5-8 hónapot vesz igénybe.

Ingatlan vásárlása bérbeadásra

Számos külföldi és hazai ügyfelünk vásárol ingatlanokat bérbeadás céljából. Még magas kamatkörnyezetben is egy közkedvelt befektetés a bérbeadás, hiszen ez a típusú befektetés nemcsak biztonságos, de bérletből származó éves 4-6%-os hozamot és a 10-18%-os éves árnövekedést összeadva, már jelentősen az infláció feletti szinteket érhetünk el.

Cégünk segítségével megtalálhatja azokat az ingatlanokat, amik igazán jól bérbeadható ingatlanok és ingatlankezelési szolgáltatásinkkal kiegészítve egy nagyon kényelmes és biztonságos, hosszútávú befektetési lehetőségre tehet szert.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink készséggel segítenek Önnek olyan ingatlant választani, ami az elvárásainak megfelelő hozamot biztosít. 

Segítünk megtalálni
a legjobb befektetési lehetőségeket!

Magashozamú luxus ingatlanok Budapesten.

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
info@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *