Szolgáltatásaink

INGATLAN TULAJDONOSOK RÉSZÉRE

Minden nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk, hiszen a munkánk a szenvedélyünk, és elkötelezettek vagyunk a minőség iránt.

ÉRTÉKESÍTSE INGATLANÁT VELÜNK!

Arra törekszünk, hogy a legmagasabb áron értékesítsük ügyfeleink ingatlanait és a lehető legbiztonságosabbá tegyük az adásvétel folyamatát.

Annak érdekében, hogy a ránk bízott ingatlanok a legnagyobb publicitást kapják, egy gondosan kialakított Social-, Online- és Offline média felületrendszert használunk. Természetesen a flottinvest.hu weboldalunkat is nagyon erős adwords hirdetésekkel támogatjuk hazai és nemzetközi szinten egyaránt. 

Offline kommunikációs csatornáink is fontos támogatást nyújtanak. Belvárosi ingatlanirodánk kirakata egy különleges hely azon ingatlanok számára, amelyek kizárólagos értékesítéssel kerülnek portfóliónkba.

Elengedhetetlennek tartjuk a szoros és pontos kommunikációt, ezért munkatársaink folyamatos kapcsolatban vannak megbízóinkkal és tájékoztatják őket az értékesítési folyamatról, a potenciális ügyfelekről és ajánlatokról. 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje ingyenes értékbecslésünket! 

INGATLAN BÉRBEADÁS BUDAPEST

Ingatlan bérbeadási szolgáltatásaink biztosítják a gördülékeny ügymenetet és kellő jogi biztonságot nyújtanak tulajdonos ügyfeleink számára. 

Szolgáltatásunk magába foglalja az ingatlan fotózását, a különböző belföldi és külföldi médiumokon való hirdetést, az ingatlan bemutatását, a bérleti szerződés elkészítését és aláírásának lebonyolítását és végül az ingatlan átadását a bérlő részére. Igény esetén, megbízó ügyfeleink részére ajánljuk ingatlankezelési szolgáltatásainkat, amely segítségével a bérlő és az ingatlan teljes üzemeltetését biztosítjuk. 

Az Ön sikere mint Bérbeadó, a mi sikerünk mint ingatlanközvetítő, ezért mi arra törekszünk, hogy Ön a lehető legmagasabb bérleti díjat kapja és olyan bérlőt találjunk, aki megfelelő anyagi fedezettel rendelkezik és megőrzi az ingatlan állapotát a bérleti időszak alatt. 

A Flott Invest több évtizedes működése során jelentős helyi piaci ismeretre tettünk szert. Kiterjedt kapcsolati hálónkon keresztül kapcsolatban állunk nagykövetéségekkel, bankokkal, nemzetközi cégekkel és a legnagyobb film produkciós cégekkel is.

Lépjen velünk kapcsolatba, segítünk Önnek gyorsan megtalálni a bérlőt!

INGATLANKEZELÉS BUDAPEST

Működésünk egyik fontos része a ránk bízott ingatlanok bérbeadása és az ezzel kapcsolatos teendők teljeskörű ügyintézése.

Feladatunk, hogy az általunk kezelt ingatlanok tulajdonosait maximálisan képviseljük, és a ránk bízott ingatlanokat a leghatékonyabban hasznosítsuk, biztosítva ezzel a bérletből származó jövedelem maximalizálását és a működési költségek minimális szinten tartását.

Küldetésünk egy olyan magas színvonalú és hatékony ingatlankezelési szolgáltatás nyújtása Budapesten, amely lehetővé teszi, hogy külföldi és belföldi tulajdonosok számára egyaránt átlátható és biztonságos üzemeltetést biztosítsunk.

Ingatlankezelési szolgálatatásaink segítségével teljes kontrolt és átlátható, gondos üzemeltetést kínálunk ügyfeleink részére.

Hisszük, hogy a hosszútávú kapcsolat eléréséhez nagyon fontos a szoros kapcsolat és a megfelelő kommunikáció a tulajdonosokkal és bérlőkkel egyaránt.

Kérje személyreszabott ajánlatunkat!

HOME STAGING 

A Flott Invest-nél professzionális és megfizethető STAGING szolgáltatásokat nyújtunk, amivel ügyfeleink ingatlanait sokkal vonzóbb és ez által magasabb áron értékesíthető / bérbeadhatóvá varázsoljuk az értékesítés / bérbeadás idejére.

Egy ingatlan értékesítése / bérbeadása során nagyon fontos, hogy az ügyfél egy kellemes otthonnal találkozzon, hiszen csakis így tudja elképzelni magát az ingatlanban. Home Staging szolgáltatásunk segítségével segítünk megteremteni és fokozni az „álomotthon” érzetét és szakemberek segítségével értékesebbé varázsoljuk ingatlanát.

INGATLAN FELÚJÍTÁS BUDAPEST 

Budapest a klasszikus épületek és ingatlanok paradicsoma. Sajnos (vagy sokak szerint nem is annyira sajnos) sok klasszikus lakás még nincs felújítva. Sok befektető ügyfelünk gondolja úgy, hogy ezek a legjobb befektetési lehetőségek, hiszen sokkal kedvezőbb áron vásárolhatják meg ezeket az ingatlanokat és egy átgondolt felújítás után az ingatlan értéke jelentősen emelkedik.

Cégünk teljeskörű felújítási szolgáltatásokat nyújt a tervezéstől a kivitelezésen át a belsőépítészeti megoldásokig.

Kapcsolat

LÉPJEN
VELÜNK KAPCSOLATBA!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
info@flottinvest.hu

Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *