Szolgáltatásaink

Ingatlan tulajdonos ügyfeleink részére

Az ingatlan értékesítés művészete

Arra törekszünk, hogy a legmagasabb áron értékesítsük ügyfeleink ingatlanait és a lehető legbiztonságosabbá tegyük az adásvétel folyamatát.

Annak érdekében, hogy a ránk bízott ingatlanok a legnagyobb publicitást kapják, egy gondosan kialakított Social-, Online- és Offline média felületrendszert használunk. Természetesen a flottinvest.hu weboldalunkat is nagyon erős adwords hirdetésekkel támogatjuk hazai és nemzetközi szinten egyaránt. 

Offline kommunikációs csatornáink is fontos támogatást nyújtanak. Belvárosi ingatlanirodánk kirakata egy különleges hely azon ingatlanok számára, amelyek kizárólagos értékesítéssel kerülnek portfóliónkba.

Elengedhetetlennek tartjuk a szoros és pontos kommunikációt, ezért munkatársaink folyamatos kapcsolatban vannak megbízóinkkal és tájékoztatják őket az értékesítési folyamatról, a potenciális ügyfelekről és ajánlatokról. 

Ingatlan bérbeadás budapesten

Ingatlan bérbeadási szolgáltatásaink biztosítják a gördülékeny ügymenetet és kellő jogi biztonságot nyújtanak tulajdonos ügyfeleink számára. 

Szolgáltatásunk magába foglalja az ingatlan fotózását, a különböző belföldi és külföldi médiumokon való hirdetést, az ingatlan bemutatását, a bérleti szerződés elkészítését és aláírásának lebonyolítását és végül az ingatlan átadását a bérlő részére. Igény esetén, megbízó ügyfeleink részére ajánljuk ingatlankezelési szolgáltatásainkat, amely segítségével a bérlő és az ingatlan teljes üzemeltetését biztosítjuk. 

Az Ön sikere mint Bérbeadó, a mi sikerünk mint ingatlanközvetítő, ezért mi arra törekszünk, hogy Ön a lehető legmagasabb bérleti díjat kapja és olyan bérlőt találjunk, aki megfelelő anyagi fedezettel rendelkezik és megőrzi az ingatlan állapotát a bérleti időszak alatt. 

A Flott Invest több évtizedes működése során jelentős helyi piaci ismeretre tettünk szert. Kiterjedt kapcsolati hálónkon keresztül kapcsolatban állunk nagykövetéségekkel, bankokkal, nemzetközi cégekkel és a legnagyobb film produkciós cégekkel is.

 

Bízza ránk ingatlana értékesítését, bérbeadását!

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
info@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *