Szolgáltatásaink

Ingatlankezelés

Célunk hogy az általunk kezelt lakások a legmagasabb hozamot termeljék a tulajdonosoknak, gondosan ügyelve a az ingatlan állagának megóvására. 

 

Egy ingatlan tulajdonosának lenni felelősség és sok időt, energiát igényel. Ingatlan kezelési szolgáltatásaink leveszik ezeket a terheket Önről és maximális kontrolt biztosítanak az ingatlan és a bérlő felett. 

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Több évtizedes működésünk során megtanultuk, hogy ügyfeleink ideje nagyon értékes, továbbá azt is, hogy nincs két egyforma ingatlan, amit kezelünk. Ezek alapján tervezzük és igazítjuk szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeihez és elvárásaihoz.

Az egyszerűség kedvéért az ingatlankezelési szerződésünk tartalmaz egy fix díjat, amely havi szinten fedezi ingatlanának alapvető üzemeltetését. A szerződéses alapdíjon túlmenően további egyedi szolgáltatások igénybevétele esetén minden esetben a tulajdonossal egyeztetve történik az elszámolás.

ADMINISZTRÁCIÓ

Levesszük az adminisztratív terheket az Ön válláról és intézzük az ingatlan ügyeit, legyen az közművekkel kapcsolatos ügyek, biztosítási folyamatok és egyéb bérlővel kapcsolatos dolgok.

KÖZMŰVEK ÜGYINTÉZÉSE

Ugye Önnek is ismerős amikor órákat telefonálgat, hogy eljusson valakihez, aki segíthet elintézni egy egyszerű közművel kapcsolatos dolgot. Bízza ránk ezt a feladatot, hiszen kialakított csatornákon keresztül, hatékonyan tudjuk intézni ezeket az ügyeket: levesszük ezeket a terheket a válláról, higgye el megéri!

LEVELEK ÉS SZÁMLÁK ELLENŐRZÉSE, BEFIZETÉSE

Abban az esetben ha az ingatlan bérbe van adja, vagy ha nincs, biztos lehet hogy minden közüzemi számla be lesz fizetve. Online rendszerünkben folyamatosan nyomon követheti a be és kifizetéseket.

KARBANTARTÁS

Tapasztalt munkatársaink segítségével bármilyen felmerülő technikai problémát gyorsan és hatékonyan kezelünk. Természetesen ügyelünk arra, hogy ezeket a javításokat a lehető leggyorsabban és költséghatékonyan oldjuk meg, hiszen a bérlő nyugalma és felmerülő költségeket is mérlegeljük.

BÉRBEADNÁ ESETLEG ELADNÁ?

Bérbeadó munkatársaink segítségével gyorsan és a lehető legjobb áron adjuk bérbe ingatlanát. Felejtse el a szerződéssel, átadással, leltárral kapcsolatos teendőket, ezeket mind biztosítjuk ügyfeleink részére. Az általunk kezelt ingatlanok 98%-a folyamatosan bérbe van adva és átlagosan 4-5% hozamot termelnek a bérbeadásból éves szinten. Az általunk kezelt lakások bérbeadása esetén kedvezményt biztosítunk ügyfeleink részére!

Ha úgy döntene, hogy értékesíti az ingatlanát, segítünk felkészíteni, hogy a lehető legjobb állapotban legyen az ingatlan az eladásra. Értékesítő munkatársaink kizárólagos ingatlanként foglalkoznak az értékesítéssel, ami jelentősen nagyobb publicitást, illetve gyorsabb értékesítési folyamatot eredményez.

Bármilyen terve is legyen az ingatlannal kapcsolatban, segítünk Önnek a legjobb megoldást megtalálni és a lehető legtöbbet kihozni belőle.

ÉRDEKLŐDÉS

Ingatlan kezeléssel kapcsolatos további információkért, kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Örömmel segítünk megválaszolni kérdéseit.

Eléhetőségeink:

  1. Az alábbi űrlapon keresztül
  2. Emailben: pm@flottinvest.hu
  3. Telefonon: +36 70 317 4658
  4. Személyesen, irodánkban: V. Budapest, Aulich utca 5. fsz.

LÉPJEN
VELÜNK KAPCSOLATBA!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
info@flottinvest.hu

Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *