Szolgáltatásaink

Ingatlankezelés Budapesten

Személyreszabott ingatlan kezelés Budapesten


Egy ingatlan tulajdonosának lenni felelősség és sok időt, energiát igényel. Ingatlan kezelési szolgáltatásaink leveszik ezeket a terheket Önről és maximális kontrolt biztosítanak az ingatlan és a bérlő felett.


Több évtizedes működésünk során megtanultuk, hogy ügyfeleink ideje nagyon értékes, továbbá azt is, hogy nincs két egyforma ingatlan, amit kezelünk. Ezek alapján tervezzük és igazítjuk szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeihez és elvárásaihoz.


Levesszük az adminisztratív terheket az Ön válláról és intézzük az ingatlan ügyeit, legyen az közművekkel kapcsolatos ügyek, biztosítási folyamatok és egyéb bérlővel kapcsolatos dolgok.

Otthona megbízható kezekben

 

Az ingatlankezelő cég kiválasztásakor alapvető kérdés: Mit kínál egy ingatlankezelő cég, és ezt a céget válasszam?

 

Az ingatlankezelő cég nemcsak optimalizálja az ingatlan működését és hasznosítását, de megelőzi a nem kívánt meglepetéseket is, így biztosítva a maximális hozamot a tulajdonos részére.

 

Tapasztalt csapatunk segítségével biztosítjuk, hogy a ránk bízott ingatlanok tökéletes műszaki állapotban maradjanak és a bérbeadásból maximális bevételt termeljenek a tulajdonosok számára.

Ingatlan felújítás

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk lakó és kereskedelmi és ingatlanok felújításában. Arra törekszünk, hogy a tervezés és a felújítási munka egysége a megrendelő igényeit maximálisan teljesítse. Ismerjük a piac igényeit, hiszen tudjuk mire van szükség ahhoz, hogy egy ingatlant a maximális áron értékesítsünk, vagy adjuk bérbe és a felújítási projektek is ennek megfelelően optimalizáljuk.
 

Sikeres, régóta működő cég vagyunk, amely büszke arra, hogy kivételes figyelmet fordítunk a részletekre és a személyre szabott megoldásokra.  
 

Az általunk felújított ingatlanok átlagosan 30%-os értéknövekedést könyveltek el és a felújítást követő 1 hónapon belül értékesítésre, vagy bérbeadásra kerültek. 
 

A minőség a részletekben rejlik! 
 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje ingyenes konzultációnkat! 

Bízza ránk ingatlana kezelését!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
info@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *