Ref. 24494

 
Díjnyertes, minimál ház a XII. kerületben

XII. Budapest, Pethényi utca


600 M2
Alapterület
6
Háló
4
Fürdő
1150 M2
Telek

2.000.000.000 Ft

Irányár


Orbán Tér és Városmajor között, a 12.kerületben minimal ház elado. A belső építész a tavalyi évben az év lakberendezője címet nyerte el. A ház 2024 Ben kerül átadásra. Referencia anyagokat érdeklődés esetén biztosítunk, magas műszaki tartalommal.

A ház bruttó lakóterülete 600nm, 1150 nm-es telken. Nappali-konyha-étkező tér, 4 hálószoba, 4 gardrób, 4 fürdő, háztartási helyiség, vendég mosdó, közlekedők, 7 állásos privát garázs, kert.

A teljesség igénye nélkül:
AA+ energetikai besorolású okos otthon
3 db privát garázzsal és tárolóval
Hatalmas méretű délre néző fűthető terasz
Vevő igényeire szabható belső terek
Applikacióról müködtetthetō zsaluziák és szellőztetō rendszer
Napelem rendszer, zöld tető
Hőszivattyú Daikin mennyezeti hűtés fűtés, padló fűtés,
Síkban záródó belső nyílászárók
Alu-fa külső nyílászárók harom rétegei üvegezéssel

Pár brand a kivitelelezésnél: Daikin, Hörmann, Marazzi, Laufen, Estorio, BVF Heating Solutions.

Rengeteg kényelmi funkció: Ujjlenyomattal nyitható ajtók, applikacioról vezérelhető okos otthon, wellness részleg.

További információért keressen mobilon, emailben.


ref.: 24494
típus: Ház
terasz: 40 m2
állapot: Luxus
fűtés: Hőszivattyú
kilátás: Utcai
parkolás: Garázs
extrák: Riasztó, Panoráma, Légkondicionáló, Szauna, Külső medence, Fűthető külső medence, Napelem, Jacuzzi, E-autó töltő

Léránt Alexandra

Ingatlan referens

+36704298933
alexandra@flottinvest.hu
További információ - ref. 24494
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

XII. KERÜLET

A XII. kerület a város egyik legzöldebb kerülete, ami nem csoda, hiszen a Budai-hegység magaslatain fekszik, telis-tele erdővel, tisztással és szuper kilátópontokkal, melyek közül az Erzsébet-kilátó és persze a Normafa – ahol a rétesező alap! – a legkedveltebb. A Svábhegyi Csillagvizsgálón és a Gyermekvasúton kívül tanösvényeket, számtalan századfordulós villát és csupa jó kis gasztrohelyet találunk!

Néha frissítő, néha megnyugtató – mikor mire vágyunk – a Budai-hegység lankáin kirándulgatni, és ha teljesen spontán döntünk a természetben való séta mellett, akkor viszonylag hamar ki is érünk a városból, még akkor is, ha a kocsi helyett a tömegközlekedést használjuk. A budai oldal közepén lévő Hegyvidék már egészen a város szélén fekszik, olyannyira, hogy nyugati része egyben Budapest határa is.

A XII. kerület ha nem is legzöldebb budapesti kerület, de az biztos, hogy az egyik. Amit csak azért érdemes megjegyezni, mert az inkább kertvárosias Hegyvidék nem kimondottan az a bulizós, társasági vidéke Budapestnek, így ha szórakozni vágyik az ember, jó eséllyel egy másik kerületet keres fel – bár azért ha keres, akkor itt is talál. Elsősorban persze olyan helyeket, ahol vacsorázhat, italozhat, miközben jóízűeket beszélget. 

A XII. kerületre inkább azok a helyszínek jellemzők, ahol több mindent kínál a repertoár: koncertet, színházat, irodalmi és standupestet, beszélgetéseket különféle tudományos, kulturális, közéleti témákban, táncot, esetleg kiállítást és a helyi lakosok számára közösségi kulturális kikapcsolódást. 

A kerület közlekedés szempontjából is jól kiépített, számos busz- és villamosjáratokat találunk ebben a kerüketben. Bár ha a Hegyvidéken járunk, buszok helyett jobb választás a villamos, áthalad itt az 56-os, az 59-es és a 61-es villamos is, de ami még ennél is izgalmasabb utazást biztosít, az a fogaskerekű. Aki viszont imádja a magasságot és nincs tériszonya, megéri kipróbálni a Zugligeti Libegőt is, ami csodás panorámát nyújt a városra, ráadásul elég jó randiopció is.

XII. KERÜLET
XII. KERÜLET
XII. KERÜLET
XII. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
alexandra@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24494
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *