Kiadó Ház

Ősfás környezetben panorámás családi ház

II. Budapest

350 m2
Alapterület
4
Háló
4
Fürdő
1000 m2
Telek / Terasz

1.310.000 Ft/hó

Meseszép, ősfás környezetben 350 m2-es három szintes családi ház kiadó. Az ingatlanban található egy budai hegyekre panorámás nappali, 4 hálószoba, 4 fürdőszoba, egy elegáns, nagy méretű zárt konyha amerikai hűtővel, konyhagépekkel, tároló, valamint háztartási helyiség mosógéppel és szárítógéppel. A ház különlegességét emeli a kiváló panorámával rendelkező, kertkapcsolatos úszómedence ellenáramoltatóval, szaunával.
Légkondicionált, fűtése radiátoros és padlófűtés, melyet az időjárás függvényében computer vezérel. Központi porszívó rendszerrel felszerelt.
3 hatalmas terasszal, nagyméretű motoros napernyővel rendelkezik. A telken áll továbbá egy 2 állásos garázs. A garázsbejáró és személybejáró fűtött. A riasztórendszer diszpécser szolgálathoz bekötött. A házhoz egy 240 négyszögöl nagyságú kert tartozik automata locsolóval és azt folyamatosan gondozó kertésszel.
Októbertől költözhető.


típus
Ház
fűtés
Gáz cirkó
kilátás
a budai hegyek
parkolás
2 garázs

További információ - ref. 15054
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

II. KERÜLET

A II. kerületben a felső tízezer világa fogad minket. Mivel a Rózsadombon több nagykövetség és konzulátus is található, nem véletlen, hogy több kétnyelvű magániskola- és óvoda, magánrendelő és gyógyászati központ is helyet kapott a kerületben. 

Játszóterekben sem fukarkodik a második kerület, a legismertebb és legkülönlegesebb talán a Millenáris Zöld Péter játszótere, de találunk gyerekkompatibilis placcot a Merchwart ligetnél, a Vérhalom téren, a Fenyves utcánál, a Torockó térnél és a Máriaremete úton is. Újdonság, hogy épp a napokban adták át egy tűzoltós tematikában épült játszóteret a Vérhalom téren.

Aki itt lakik, az megszokhatta, hogy hétvégén az egész kerület összegyűlik a Mammut bevásárlóközpontokban, hiszen a szolgáltatószektor főleg itt koncentrálódik. De szerencsére a városrész sűrűjébe hatolva több kisebb bevásárlóközpont is található a lakott területeken, például a Budagyöngye, a HÜVI, a Rózsakert vagy a Rózsadomb Center.

Tökéletes választás családoknak!

II. KERÜLET
II. KERÜLET
II. KERÜLET
II. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 20 967 5519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 15054
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *