Ref. 24656

 
Svábhegyi medencés ház

XII. Budapest, Konkoly-Thege Miklós út


300 M2
Alapterület
5
Háló
3
Fürdő
900 M2
Telek

980.000 Ft/hó


Csillebércen, egy erdőhöz közeli csendes mellékutcában található ez a hangulatos kiadó ház. Stílusában illeszkedik a svábhegyi építészeti stílushoz.

A háromszintes családi házba lépve a hangulatos előtérbe érkezünk. Ezen a szinten található a tágas, világos nappali-étkező-konyha, egy dolgozó és egy fürdőszoba. 
Az előtérből lépcső vezet az emeletre, ahol 3 hálószoba lett kialakítva, zuhanyzós fürdőszobával, az előtérben pedig egy játszószoba. 
A szuterén szinten egy külön lakrész van, mely egy hálószobából és konyhából áll. 
Ezen a szinten található a beltéri medence is, melynek használata opcionális.


ref.: 24656
típus: Ház
állapot: Újszerű
fűtés: Gáz cirkó
bútorozott: Igen
parkolás: Kocsibeálló
extrák: Riasztó, Belső medence

További információ - ref. 24656
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

XII. KERÜLET

A XII. kerület a város egyik legzöldebb kerülete, ami nem csoda, hiszen a Budai-hegység magaslatain fekszik, telis-tele erdővel, tisztással és szuper kilátópontokkal, melyek közül az Erzsébet-kilátó és persze a Normafa – ahol a rétesező alap! – a legkedveltebb. A Svábhegyi Csillagvizsgálón és a Gyermekvasúton kívül tanösvényeket, számtalan századfordulós villát és csupa jó kis gasztrohelyet találunk!

Néha frissítő, néha megnyugtató – mikor mire vágyunk – a Budai-hegység lankáin kirándulgatni, és ha teljesen spontán döntünk a természetben való séta mellett, akkor viszonylag hamar ki is érünk a városból, még akkor is, ha a kocsi helyett a tömegközlekedést használjuk. A budai oldal közepén lévő Hegyvidék már egészen a város szélén fekszik, olyannyira, hogy nyugati része egyben Budapest határa is.

A XII. kerület ha nem is legzöldebb budapesti kerület, de az biztos, hogy az egyik. Amit csak azért érdemes megjegyezni, mert az inkább kertvárosias Hegyvidék nem kimondottan az a bulizós, társasági vidéke Budapestnek, így ha szórakozni vágyik az ember, jó eséllyel egy másik kerületet keres fel – bár azért ha keres, akkor itt is talál. Elsősorban persze olyan helyeket, ahol vacsorázhat, italozhat, miközben jóízűeket beszélget. 

A XII. kerületre inkább azok a helyszínek jellemzők, ahol több mindent kínál a repertoár: koncertet, színházat, irodalmi és standupestet, beszélgetéseket különféle tudományos, kulturális, közéleti témákban, táncot, esetleg kiállítást és a helyi lakosok számára közösségi kulturális kikapcsolódást. 

A kerület közlekedés szempontjából is jól kiépített, számos busz- és villamosjáratokat találunk ebben a kerüketben. Bár ha a Hegyvidéken járunk, buszok helyett jobb választás a villamos, áthalad itt az 56-os, az 59-es és a 61-es villamos is, de ami még ennél is izgalmasabb utazást biztosít, az a fogaskerekű. Aki viszont imádja a magasságot és nincs tériszonya, megéri kipróbálni a Zugligeti Libegőt is, ami csodás panorámát nyújt a városra, ráadásul elég jó randiopció is.

XII. KERÜLET
XII. KERÜLET
XII. KERÜLET
XII. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
alexandra@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24656
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *