Ref. 24744

 
Nagy teraszos, fantasztikus dunai panorámás lakás Újlipótvárosban

XIII. Budapest, Szent István park


170 M2
Alapterület
3
Háló
3
Fürdő
100 M2
Terasz

2.170.000 Ft/hó


FANTASZTIKUS PANORÁMA, ELEGÁNS PENTHOUSE !

A 170 nm extravagáns kivitelű,  VII. emeleti ingatlan gyönyörű Dunára, városra, hegyekre panorámás amihez összesen 100 nm-es panorámás terasz párosul.

Elosztása: 82 nm nappali kandallóval, nyitott konyha, 3 külön bejáratú szoba, 3 fürdőszoba, 75nm + 15 nm + 9 nm terasz + erkély. Részben bútorozva, beépített szekrények, riasztó, légkondi, motoros redőnyök és függönyök, szél érzékelős napellenzők, "x"m es jacuzzi.

Közös ktg.+ fűtés : 100.000 Ft/hó.

2024 júliustól hosszútávra kiadó.


ref.: 24744
típus: Lakás
terasz: 100 m2
állapot: Luxus
lift: Van
fűtés: Házközponti fűtés
kilátás: Dunai panorámás
parkolás: Parkoló bérelhető a közelben
közös költség: 100.000 Ft/hó
extrák: Riasztó, Panoráma, Légkondicionáló, Kandalló, Jacuzzi

Vass Apor

Ingatlan referens

+36302919287
vassapor@flottinvest.hu
További információ - ref. 24744
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

XIII. KERÜLET

A XIII. kerület ma a város egyik leggyorsabban fejlődő része.

A kerület közlekedés szempontjából is jól kiépített, olyan, nagy forgalmú utak kapcsolják be a városba, mint a Váci út – itt találjuk a budapesti irodaházak többségét –, a Róbert Károly körút, a Dózsa György út vagy a Szent István körút és a Carl Lutz rakpart, és olyan forgalmas csomópontokat találunk itt, mint a Göncz Árpád városközpont és a Lehel tér, ezek mindegyikén találunk busz- és trolijáratokat is. 

Sokaknak a XIII. kerület egyet jelent Újlipótváros 20-as, 30-as években épült modern bérházaival, és valóban, Budapest egyik legszebb modern épülete a Pozsonyi úton áll. A Dunapark-házak nemcsak a minőségi anyagokról, a márvány lépcsőházakról és a belső terek elegáns megjelenéséről és vonalvezetéséről híres, hanem a királykék lépcsőházairól is.

Újlipótváros mással nem összehasonlítható, egyedi lüktetésének vitán felül a Pozsonyi út adja a vérpezsdítően ütemes ritmusát, a városrész zsidó gyökerei a mai napig áthatják Újlipócia mindennapjait és gasztronómiáját, ahol a célközönség alapvetően az igényes és hű helyi lakosság. A környék nyugodtan nevezhető akár az alternatív étkezők paradicsomának is.

Budapest XIII. kerülete kulturálisan aránylag jól „felszerelt” része a fővárosnak, így aki helyben él és szórakozni vágyik, annak el sem kell hagynia a környéket – a kínálat nagyjából minden igényt kielégít, hiszen számos mozi és színház található a XIII. kerületben. 

 

 

XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 30 291 9287
vassapor@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24744
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *