Ref. 24537

 
Újépítésű, kiadó lakás, nagy terasszal

XIII. Budapest, Révész


49 M2
Alapterület
1
Háló
1
Fürdő
10 M2
Terasz

230.000 Ft/hó


Az ingatlan Vizafogó egyik legszebb részén helyezkedik el, közel a Duna parthoz. 

Az ingatlan 49 m2-es 1 hálószobás, amihez 10m2-es zöld belső kertre néző magas emeleti terasz tartozik. A teraszt a nappaliból és a hálószóbából is meg lehet közelíteni. Mind a burkolatok, szaniterek mind a konyhabútor minőségi, átlag feletti értéket képvisel és hozzá járúl a minőségi, exkluzív életérzéshez. A fürdőszoba kádas, a konyha teljesen gépesített.

A lokáció tökéletes, hiszen minden az épület közvetlen közelében található. Orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, edzőterem, pilátes, gyerekek számára zárt játszótér, sétány és a mindössze 100m-re lévő Duna-part, ami megannyi kikapcsolódási lehetőséget rejt magában.

Autóval parkolni az utcán ill. a ház mélygarázsában is van lehetőség, gyalogosan közlekedőknek pedig az M3-as metró, a 15-115-ös busz és 75-79-es troli busz nyújt közlekedési alternatívát.

Az ingatlan bútorozatlan, min. 1 évre bérbeadó. A szerződéskötéshez 2 havi kaució és az első havi bérleti díj szükséges.


ref.: 24537
típus: Lakás
terasz: 10 m2
állapot: Újszerű
lift: Van
fűtés: Házközponti fűtés
kilátás: Belső kert
parkolás: Garázs bérelhető az épületben
extrák: Panoráma, Légkondicionáló

További információ - ref. 24537
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

XIII. KERÜLET

A XIII. kerület ma a város egyik leggyorsabban fejlődő része.

A kerület közlekedés szempontjából is jól kiépített, olyan, nagy forgalmú utak kapcsolják be a városba, mint a Váci út – itt találjuk a budapesti irodaházak többségét –, a Róbert Károly körút, a Dózsa György út vagy a Szent István körút és a Carl Lutz rakpart, és olyan forgalmas csomópontokat találunk itt, mint a Göncz Árpád városközpont és a Lehel tér, ezek mindegyikén találunk busz- és trolijáratokat is. 

Sokaknak a XIII. kerület egyet jelent Újlipótváros 20-as, 30-as években épült modern bérházaival, és valóban, Budapest egyik legszebb modern épülete a Pozsonyi úton áll. A Dunapark-házak nemcsak a minőségi anyagokról, a márvány lépcsőházakról és a belső terek elegáns megjelenéséről és vonalvezetéséről híres, hanem a királykék lépcsőházairól is.

Újlipótváros mással nem összehasonlítható, egyedi lüktetésének vitán felül a Pozsonyi út adja a vérpezsdítően ütemes ritmusát, a városrész zsidó gyökerei a mai napig áthatják Újlipócia mindennapjait és gasztronómiáját, ahol a célközönség alapvetően az igényes és hű helyi lakosság. A környék nyugodtan nevezhető akár az alternatív étkezők paradicsomának is.

Budapest XIII. kerülete kulturálisan aránylag jól „felszerelt” része a fővárosnak, így aki helyben él és szórakozni vágyik, annak el sem kell hagynia a környéket – a kínálat nagyjából minden igényt kielégít, hiszen számos mozi és színház található a XIII. kerületben. 

 

 

XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 30 291 9287
vassapor@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24537
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Hasonló ingatlanok