Ref. 24520

 
Vadonatúj lakás a csodás Duna Pearl-ben

XIII. Budapest, Bessenyei utca


80 M2
Alapterület
2
Háló
2
Fürdő
20 M2
Terasz

680.000 Ft/hó


Az új építésű, nemrég átadott Duna Pearl luxus apartmanházban kínálunk bérbevételre egy minden igényt kielégítő okosotthont.

Az ingatlan egyedi építészeti megoldásokkal és a legkorszerűbb technológiával épült, mely nemcsak az energiahatékonyság szempontjából fontos, de esztétikailag is a kerület egyik legkiemelkedőbb épületének számít.

Elektromos töltővel felszerelt teremgarázsban parkolóhely bérelhető: 150 EUR/hó összegért, valamint ugyanezen a szinten tároló bérlésére is van lehetőség, melynek díja 50 EUR/hó. 

Költség átalány: 300 EUR/hó, évközi elszámolással. Magában foglalja az ingatlannal kapcsolatos közüzemi és közös költséget.

Az ingatlan Újlipótvárosban található, Pest egyik legvonzóbb városrészében, sétatávolságra a Dunától, számos kikapcsolódási lehetőséggel, éttermek, kávézók, boltok stb. közelében.

A projekt részeként az épület szomszédságában szálloda épül, melynek várható átadása júniusban lesz. A Duna Pearl lakói kedvezményesen vehetik majd igénybe az ottani wellness szolgáltatásokat.


ref.: 24520
típus: Lakás
terasz: 20 m2
állapot: Új építésű
lift: Van
fűtés: Mennyezet fűtés-hűtés
bútorozott: Igen
kilátás: panorámás
parkolás: Teremgarázs
extrák: Panoráma, Légkondicionáló, E-autó töltő

Tenkes Brigitta

Ingatlan referens

+36209675519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu
További információ - ref. 24520
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

XIII. KERÜLET

A XIII. kerület ma a város egyik leggyorsabban fejlődő része.

A kerület közlekedés szempontjából is jól kiépített, olyan, nagy forgalmú utak kapcsolják be a városba, mint a Váci út – itt találjuk a budapesti irodaházak többségét –, a Róbert Károly körút, a Dózsa György út vagy a Szent István körút és a Carl Lutz rakpart, és olyan forgalmas csomópontokat találunk itt, mint a Göncz Árpád városközpont és a Lehel tér, ezek mindegyikén találunk busz- és trolijáratokat is. 

Sokaknak a XIII. kerület egyet jelent Újlipótváros 20-as, 30-as években épült modern bérházaival, és valóban, Budapest egyik legszebb modern épülete a Pozsonyi úton áll. A Dunapark-házak nemcsak a minőségi anyagokról, a márvány lépcsőházakról és a belső terek elegáns megjelenéséről és vonalvezetéséről híres, hanem a királykék lépcsőházairól is.

Újlipótváros mással nem összehasonlítható, egyedi lüktetésének vitán felül a Pozsonyi út adja a vérpezsdítően ütemes ritmusát, a városrész zsidó gyökerei a mai napig áthatják Újlipócia mindennapjait és gasztronómiáját, ahol a célközönség alapvetően az igényes és hű helyi lakosság. A környék nyugodtan nevezhető akár az alternatív étkezők paradicsomának is.

Budapest XIII. kerülete kulturálisan aránylag jól „felszerelt” része a fővárosnak, így aki helyben él és szórakozni vágyik, annak el sem kell hagynia a környéket – a kínálat nagyjából minden igényt kielégít, hiszen számos mozi és színház található a XIII. kerületben. 

 

 

XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET
XIII. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 20 967 5519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24520
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *