Ref. 24532

 
Budai újszerű lakás csodás környezetben

XII. Budapest, Zugligeti út


105 M2
Alapterület
3
Háló
2
Fürdő
30 M2
Terasz

780.000 Ft/hó


XII. kerületben, csendes, zöld övezetben kertkapcsolatos, újszerű lakás kiadó. 

A lakás az első emeleten helyezkedik el, csak ez az ingatlan található a szinten. Rendkívül világos, mindegyik szobához és konyha-étkezőhöz erkély tartozik, ami a csendes udvarra néz. 

A 2005-ben épült társasház nemcsak gyönyörűen karbantartott, hanem olyan extrákat is biztosít, mint közös használatú szauna, jacuzzi, fitness terem és rendezett, parkosított kert. 

Parkolási lehetőség az épület teremgarázsában van, valamint az utcán díjmentesen lehet parkolni. 

 


ref.: 24532
típus: Lakás
terasz: 30 m2
állapot: Újszerű
fűtés: Gáz cirkó
bútorozott: Igen
kilátás: kertre
parkolás: Teremgarázs
közös költség: 30.000 Ft/hó
extrák: Riasztó, Légkondicionáló, Szauna, Jacuzzi

További információ - ref. 24532
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

XII. KERÜLET

A XII. kerület a város egyik legzöldebb kerülete, ami nem csoda, hiszen a Budai-hegység magaslatain fekszik, telis-tele erdővel, tisztással és szuper kilátópontokkal, melyek közül az Erzsébet-kilátó és persze a Normafa – ahol a rétesező alap! – a legkedveltebb. A Svábhegyi Csillagvizsgálón és a Gyermekvasúton kívül tanösvényeket, számtalan századfordulós villát és csupa jó kis gasztrohelyet találunk!

Néha frissítő, néha megnyugtató – mikor mire vágyunk – a Budai-hegység lankáin kirándulgatni, és ha teljesen spontán döntünk a természetben való séta mellett, akkor viszonylag hamar ki is érünk a városból, még akkor is, ha a kocsi helyett a tömegközlekedést használjuk. A budai oldal közepén lévő Hegyvidék már egészen a város szélén fekszik, olyannyira, hogy nyugati része egyben Budapest határa is.

A XII. kerület ha nem is legzöldebb budapesti kerület, de az biztos, hogy az egyik. Amit csak azért érdemes megjegyezni, mert az inkább kertvárosias Hegyvidék nem kimondottan az a bulizós, társasági vidéke Budapestnek, így ha szórakozni vágyik az ember, jó eséllyel egy másik kerületet keres fel – bár azért ha keres, akkor itt is talál. Elsősorban persze olyan helyeket, ahol vacsorázhat, italozhat, miközben jóízűeket beszélget. 

A XII. kerületre inkább azok a helyszínek jellemzők, ahol több mindent kínál a repertoár: koncertet, színházat, irodalmi és standupestet, beszélgetéseket különféle tudományos, kulturális, közéleti témákban, táncot, esetleg kiállítást és a helyi lakosok számára közösségi kulturális kikapcsolódást. 

A kerület közlekedés szempontjából is jól kiépített, számos busz- és villamosjáratokat találunk ebben a kerüketben. Bár ha a Hegyvidéken járunk, buszok helyett jobb választás a villamos, áthalad itt az 56-os, az 59-es és a 61-es villamos is, de ami még ennél is izgalmasabb utazást biztosít, az a fogaskerekű. Aki viszont imádja a magasságot és nincs tériszonya, megéri kipróbálni a Zugligeti Libegőt is, ami csodás panorámát nyújt a városra, ráadásul elég jó randiopció is.

XII. KERÜLET
XII. KERÜLET
XII. KERÜLET
XII. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 20 967 5519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24532
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *