Ref. 24510

 
Varázslatos panoráma a Gellérthegyen

I. Budapest, Bérc utca


160 M2
Alapterület
3
Háló
3
Fürdő
60 M2
Terasz

1.900.000 Ft/hó


Gellérthegyen kínálunk bérbevételre egy különleges adottságokkal rendelkező, többszintes, újszerű luxus lakást. 

A felújítás során külön figyelmet kapott az energiahatékonyság, a lakás jól szigetelt, csakúgy, mint a nyílászárók, fűtését tekintve pedig gázkazán és padlófűtés biztosítja az otthon melegét. Új bútorokkal berendezett, gépesített, teljesen felszerelt (inverteres klímaberendezésekkel kiegészítve) ingatlan. 

Az ingatlan kialakításánál a praktikusság is fő szempont volt, így tágas amerikai konyhás nappali, 2 konyha, 3 hálószoba, 3 fürdőszoba (az egyik szaunás) kapott helyet, kiegészítve háztartási helyiséggel az alagsorban, mely további funkciókra is hasznosítható (pl. edzőterem, gyerekeknek játszószoba).

Az ingatlan egyediségét tovább fokozza a teraszról elénk táruló csodálatos, szemet gyönyörködtető örökpanoráma.

Parkolás a ház előtt, utcán lehetséges, kijelölt, díjmentes helyen, mely a lakáshoz tartozik.

Előreláthatólag 2023. októbertől költözhető.

 


ref.: 24510
típus: Lakás
terasz: 60 m2
állapot: Újszerű
fűtés: Gáz cirkó
bútorozott: Igen
kilátás: Panorámás
parkolás: Felszíni parkoló
extrák: Riasztó, Panoráma, Légkondicionáló, Szauna

További információ - ref. 24510
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

I. KERÜLET

Az I. kerület Budán található és úgy ismerik, mint a Várnegyed. Erről a kerületről el egy sztereotípia, miszerint álmos, unalmas, fővárosunkra oly jellemző pezsgést nélkülöző városrész. Be kell látni, hogy az I. kerület esetében ez a sztereotípia helytálló: itt valóban nem fogunk hajnalig bulizni, az éjszaka leplével álom száll a környékre, és a szolgáltatások sűrűsége is elmarad a pestitől. Cserébe romantikus történelmi miliőt kapunk, lenyűgöző építészettel; ha itt élünk, szinte turistának érezhetjük magunkat, akivel lépten-nyomon szembejönnek az elmúlt évszázadok.

Nagyobb egységei Víziváros csücske, Krisztinaváros, a Naphegy, az egész Tabán, hozzá tartozik a Vérmező, a budai vár, valamint a Gellérthegy egy része.

A kerületben igazi kihívás közlekedni a gépkocsiforgalom elől részben elzárt vár miatt, de tömegközlekedésszempontjából egy egészen jól ellátott területről beszélünk. A Déli pályaudvar, amelyet sokan fejben leginkább a XII. kerülethez sorolnak, hivatalosan ide tartozik, ellenben a villamos- és buszvonalakkal sűrűn behálózott Széll Kálmán tér már a II. kerülethez. Ennek ellenére utóbbi is ugyanolyan fontos, 2-es metróval összekötött csomópontját képezi a kerület közlekedésének, mint a szentendrei HÉV-végállomásként is funkcionáló Batthyány tér.

Kisbabákkal és babakocsival kétségkívül nem könnyű az élet a számos emelkedőn, lépcsőn és macskaköves úton. Vannak azért játszóterek, például a Mária téri Rumini játszótér a Batthyány utca mellett, a Naphegy téri Pom Pom, a Gellérthegyi Vuk , nem messze a Mátyás-templomtól pedig a Mátyás király mesejátszóterettaláljuk. 

Ha pedig sportoláshoz keresünk helyet, akkor jó opció lehet az Oxygen Wellness Naphegy vagy a Flex Gym, ahol már maga Arnold Schwarzenegger is megfordult. 

Viszont számítsunk rá, hogy mivel történelmi városrészről van szó, a kis utcák nincsenek telezsúfolva boltokkal, éjjel-nappalikkal és különböző szolgáltatásokkal (bár fodrász és kozmetikus szinte minden sarkon akad).

 

I. KERÜLET
I. KERÜLET
I. KERÜLET
I. KERÜLET
I. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 20 967 5519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24510
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *