Ref. 24497

 
Vízivárosban újszerű, belső kétszintes, panorámás ingatlan

I. Budapest, Donáti utca


120 M2
Alapterület
2
Háló
1
Fürdő
20 M2
Terasz

610.000 Ft/hó


I. kerületben, a Budai Vár mellett, újszerű, gyönyörű panorámás kilátással rendelkező 120 m2-es lakás kiadó.
A frissen festett lakás egy elegáns, 1997-ben épült, folyamatosan karbantartott épületben található.

Belső kétszintes ingatlan. A földszinten található tágas nappali, felszerelt, gépesített konyha-étkező, kamra/mosókonyha, vendég mosdó. A nappaliból és étkezőből is megközelíthető nagy teraszról csodálatos panoráma tárul elénk, ahonnan a Parlament is látható. Az emeleten 2 hálószoba, sétáló gardróbok (mindkét hálószobához tartozik 1-1), fürdőszoba és közlekedő van. Ezen a szinten is található erkély. Parkolás az épület liftes teremgarázsában lehetséges, 1 parkolóhely biztosított, ezen felül közös kerthasználat is van. 

A havi költségek (közüzemi díjak, közös költség, internet) egyéni fogyasztás alapján, összesen kb. 300 EUR/hó. Azonnal költözhető.


ref.: 24497
típus: Lakás
terasz: 20 m2
állapot: Újszerű
lift: Van
fűtés: Házközponti fűtés
bútorozott: Igen
kilátás: panorámás
parkolás: Teremgarázs
extrák: Panoráma

További információ - ref. 24497
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

I. KERÜLET

Az I. kerület Budán található és úgy ismerik, mint a Várnegyed. Erről a kerületről el egy sztereotípia, miszerint álmos, unalmas, fővárosunkra oly jellemző pezsgést nélkülöző városrész. Be kell látni, hogy az I. kerület esetében ez a sztereotípia helytálló: itt valóban nem fogunk hajnalig bulizni, az éjszaka leplével álom száll a környékre, és a szolgáltatások sűrűsége is elmarad a pestitől. Cserébe romantikus történelmi miliőt kapunk, lenyűgöző építészettel; ha itt élünk, szinte turistának érezhetjük magunkat, akivel lépten-nyomon szembejönnek az elmúlt évszázadok.

Nagyobb egységei Víziváros csücske, Krisztinaváros, a Naphegy, az egész Tabán, hozzá tartozik a Vérmező, a budai vár, valamint a Gellérthegy egy része.

A kerületben igazi kihívás közlekedni a gépkocsiforgalom elől részben elzárt vár miatt, de tömegközlekedésszempontjából egy egészen jól ellátott területről beszélünk. A Déli pályaudvar, amelyet sokan fejben leginkább a XII. kerülethez sorolnak, hivatalosan ide tartozik, ellenben a villamos- és buszvonalakkal sűrűn behálózott Széll Kálmán tér már a II. kerülethez. Ennek ellenére utóbbi is ugyanolyan fontos, 2-es metróval összekötött csomópontját képezi a kerület közlekedésének, mint a szentendrei HÉV-végállomásként is funkcionáló Batthyány tér.

Kisbabákkal és babakocsival kétségkívül nem könnyű az élet a számos emelkedőn, lépcsőn és macskaköves úton. Vannak azért játszóterek, például a Mária téri Rumini játszótér a Batthyány utca mellett, a Naphegy téri Pom Pom, a Gellérthegyi Vuk , nem messze a Mátyás-templomtól pedig a Mátyás király mesejátszóterettaláljuk. 

Ha pedig sportoláshoz keresünk helyet, akkor jó opció lehet az Oxygen Wellness Naphegy vagy a Flex Gym, ahol már maga Arnold Schwarzenegger is megfordult. 

Viszont számítsunk rá, hogy mivel történelmi városrészről van szó, a kis utcák nincsenek telezsúfolva boltokkal, éjjel-nappalikkal és különböző szolgáltatásokkal (bár fodrász és kozmetikus szinte minden sarkon akad).

 

I. KERÜLET
I. KERÜLET
I. KERÜLET
I. KERÜLET
I. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 20 967 5519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24497
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *