Kiadó Ház

Zöldövezeti villa

XII. Budapest

350 m2
Alapterület
3
Háló
3
Fürdő
1200 m2
Telek / Terasz

930.000 Ft/hó

A XII. Mátyás király úton , a diplomáciai követségek utcájában kiadó egy 350 nm -es ház, nagyon szép mikroklímás környezetben,
1200 nm kert és külső medence biztosítja a teljes kikapcsolódást. A földszinten van a nappali, vele egy légtérben amerikai konyha.
A burkolat itt carrarai márvány, a nappaliban van a kandalló .Az emeleten van 3 hálószoba. A szülői halóból nyílik egy nagyon szép jacuzzi, kádas, márvány burkolatos fürdőszoba. Két gyerekszoba és egy másik fürdőszoba van még az emeleten.
A földszinten két dolgozószoba fürdőszoba , szauna , még egy nappali lett kialakítva.

Parkolást a kertben 2 kocsibeállós garázs valamint 1 kocsi számára parkoló biztosítja. Fűtése gáz, padlófűtés és radiátorok kombinálva.

A bérleti díj: 2500 euro havonta, két hó kaució.


típus
Ház
állapot
Luxus
fűtés
Gáz cirkó
kilátás
kertre néző
parkolás
2 garázs
extrák
Külső medence, Kandalló

További információ - ref. 16303
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

XII. KERÜLET

A XII. kerület a város egyik legzöldebb kerülete, ami nem csoda, hiszen a Budai-hegység magaslatain fekszik, telis-tele erdővel, tisztással és szuper kilátópontokkal, melyek közül az Erzsébet-kilátó és persze a Normafa – ahol a rétesező alap! – a legkedveltebb. A Svábhegyi Csillagvizsgálón és a Gyermekvasúton kívül tanösvényeket, számtalan századfordulós villát és csupa jó kis gasztrohelyet találunk!

Néha frissítő, néha megnyugtató – mikor mire vágyunk – a Budai-hegység lankáin kirándulgatni, és ha teljesen spontán döntünk a természetben való séta mellett, akkor viszonylag hamar ki is érünk a városból, még akkor is, ha a kocsi helyett a tömegközlekedést használjuk. A budai oldal közepén lévő Hegyvidék már egészen a város szélén fekszik, olyannyira, hogy nyugati része egyben Budapest határa is.

A XII. kerület ha nem is legzöldebb budapesti kerület, de az biztos, hogy az egyik. Amit csak azért érdemes megjegyezni, mert az inkább kertvárosias Hegyvidék nem kimondottan az a bulizós, társasági vidéke Budapestnek, így ha szórakozni vágyik az ember, jó eséllyel egy másik kerületet keres fel – bár azért ha keres, akkor itt is talál. Elsősorban persze olyan helyeket, ahol vacsorázhat, italozhat, miközben jóízűeket beszélget. 

A XII. kerületre inkább azok a helyszínek jellemzők, ahol több mindent kínál a repertoár: koncertet, színházat, irodalmi és standupestet, beszélgetéseket különféle tudományos, kulturális, közéleti témákban, táncot, esetleg kiállítást és a helyi lakosok számára közösségi kulturális kikapcsolódást. 

A kerület közlekedés szempontjából is jól kiépített, számos busz- és villamosjáratokat találunk ebben a kerüketben. Bár ha a Hegyvidéken járunk, buszok helyett jobb választás a villamos, áthalad itt az 56-os, az 59-es és a 61-es villamos is, de ami még ennél is izgalmasabb utazást biztosít, az a fogaskerekű. Aki viszont imádja a magasságot és nincs tériszonya, megéri kipróbálni a Zugligeti Libegőt is, ami csodás panorámát nyújt a városra, ráadásul elég jó randiopció is.

XII. KERÜLET
XII. KERÜLET
XII. KERÜLET
XII. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 20 967 5519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 16303
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *