Eladó Lakás

Csodálatos családi otthon a II. kerületben

II. Budapest

127 m2
Alapterület
4
Háló
2
Fürdő

199.000.000 Ft

1.570.000 Ft / m2

Gyönyörű környezetben, igazi családi otthon eladó a 2. kerület talán legjobb lokációjával a Labanc úton. A kevés lakásszámú, 2 tépületből álló lakóparkban a budai életérzés és a természet szeretetének csodás ötvözete adja a lakás különlegességét.

Az ingatlan összesen 127 m2-es, 3 és fél hálószobás, 2 fürdőszobás. Az amerikai konyhás nappali az ingatlan lelkeként funkcionál, ahonnan közvetlenül kijuthatunk a fedett, zárható teraszra majd a kertbe. A teljesen gépesített, modern konyhabútor pár éve került beépítésre. A saját fürdőszobával rendelkező szülői hálószoba a többitől elkülönülve az ingatlan másik részében található, így adva neki némi intimitást.

A lakópark közös használatú kertjében több lehetőség is adódik a gyerekek szórakoztatására, ilyen pl. a trambulin és a kerti játszótér. 

Az ingatlanhoz tartozik tovább 2 db a társasház mélygarázsában található gépkocsi beálló és egy kb 6 m2-es tároló. Ezek együttes ára 26M Ft melyet a vételár nem tartalmaz.

A lakópark közvetlen közelében számos jó nevű iskola és óvoda, valamint egyetem is található, melyek gyalogosan is könnyen megközelíthetők. De ugyanez elmondható a bevásárlási lehetőségekről is.

 


típus
Lakás
terasz
25 m2
állapot
Jó állapotú
lift
Van
fűtés
Gáz cirkó
kilátás
Belső kert
parkolás
2 garázs
extrák
Riasztó

További információ - ref. 24511
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

II. KERÜLET

A II. kerületben a felső tízezer világa fogad minket. Mivel a Rózsadombon több nagykövetség és konzulátus is található, nem véletlen, hogy több kétnyelvű magániskola- és óvoda, magánrendelő és gyógyászati központ is helyet kapott a kerületben. 

Játszóterekben sem fukarkodik a második kerület, a legismertebb és legkülönlegesebb talán a Millenáris Zöld Péter játszótere, de találunk gyerekkompatibilis placcot a Merchwart ligetnél, a Vérhalom téren, a Fenyves utcánál, a Torockó térnél és a Máriaremete úton is. Újdonság, hogy épp a napokban adták át egy tűzoltós tematikában épült játszóteret a Vérhalom téren.

Aki itt lakik, az megszokhatta, hogy hétvégén az egész kerület összegyűlik a Mammut bevásárlóközpontokban, hiszen a szolgáltatószektor főleg itt koncentrálódik. De szerencsére a városrész sűrűjébe hatolva több kisebb bevásárlóközpont is található a lakott területeken, például a Budagyöngye, a HÜVI, a Rózsakert vagy a Rózsadomb Center.

Tökéletes választás családoknak!

II. KERÜLET
II. KERÜLET
II. KERÜLET
II. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 30 291 9287
vassapor@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24511
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *