Értékesítse velünk!

BÍZZA PROFIKRA AZ ÉRTÉKESÍTÉST, MEGÉRI!

30 éves tapasztalat a hátunk mögött, profi értékesítési csapatunk segítségével, a lehető legjobb áron értékesítjük ingatlanát!

MIÉRT MINKET VÁLASSZON INGATLANA ÉRTÉKESÍTÉSÉRE?

A MEGFELELŐ INGATLANIRODA KIVÁLASZTÁSA

Számos ingatlanügynökség nyújt különböző típusú értékesítési szolgáltatást. Hisszük, hogy egy magasabb kategóriájú ingatlan értékesítése kiemelt figyelmet, tökéletes média anyagot és színvonalas prezentációt igényel. Cégünk 30 éves tapasztalattal rendelkezik luxusingatlanok értékesítésében és minden nap azon dolgozunk, hogy az eddig elért minőséget további szintre emeljük, amivel hatékonyabb és eredményesebb értékesítési feltételeket teremthetünk.

A MEGBÍZÁS

Ügyfeleink többféle megbízás közül választhatnak. Nem kérünk kizárólagos megbízást, de egy kiemelt luxusingatlan esetében a kizárólagos megbízás, exkluzív értékesítési környezetet teremt, ami a legtöbb esetben gyorsabb, hatékonyabb és eredményesebb eladást eredményez.

AZ ÉRTÉKESÍTÉS MŰVÉSZETE

A különleges ingatlanok, különleges figyelmet, törődést és kiemelkedő értékesítési készségeket igényelnek. Minden ingatlan más és más értékesítési stratégiát igényel, de minden ránk bízott ingatlant ugyanazzal a maximális odafigyeléssel kezelünk.

Az értékesítés folyamata sokkal összetettebb, mint legtöbb tulajdonos gondolja. Az ingatlan alapos megismerése után, elsődleges feladatunk egy korrekt piaci ár meghatározása, ami nem felülárazott, de nem is alulértékelt, ami lehetővé teszi, hogy az ingatlant reális időn belül értékesítsük a lehető legmagasabb áron.

Ügyfeleink részére ingyenes piaci értékbecslést biztosítunk!

MARKETING

Egy hatékony ingatlan marketing csomag elengedhetetlen a sikeres értékesítéshez. Ez természetesen profi fotókkal és videókkal kezdődik. Ingatlan fotósaink több éves tapasztalattal rendelkeznek és elismert szakemberek, akik a lehető legtöbbet hozzák ki az adott ingatlanból. Megbízási díjunk természetesen magában foglalja az ingatlan fotózását és a hozzátartozó digitális videó elkészítését is.

Annak érdekében, hogy a ránk bízott ingatlanok a legnagyobb publicitást kapják, egy gondosan kialakított Social-, Online- és Offline média kommunikációs rendszert használunk. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk képviselt ingatlanok mind a hazai és a külföldi ingatlan portálokon is megjelenjenek és a www.flottinvest.hu weboldalunkat is erős adwords hirdetésekkel támogatjuk.

Offline kommunikációs csatornáink és Budapest belvárosában található exkluzív ingatlanirodánk kirakata is különleges helyet biztosítanak az általunk képviselt ingatlanok számára.

AZ INGATLAN BEMUTATÁSA

Az egyik legfontosabb eseményhez érkezünk, amihez elengedhetetlen az értékesítő és az ügyfél személyes, bizalmi kapcsolata.  Feladatunk, hogy a lehető legpontosabban bemutassuk az ingatlant, ami alapján vásárló ügyfeleink meghozhatják döntésüket és ajánlatot tehetnek.

Elengedhetetlennek tartjuk a szoros és pontos kommunikációt, ezért munkatársaink folyamatos kapcsolatban vannak megbízóinkkal és tájékoztatják őket az értékesítési folyamatról, a potenciális ügyfelekről és ajánlatokról. 

TÁRGYALÁSOK

Természetesen az ártárgyalásban is aktívan közreműködünk és segítünk, hogy a felek maximális jogi biztonság mellett tegyenek vételi ajánlatot, amely alapján az ügyvéd elkészítheti az adásvételi szerződést.

BIRTOKBAADÁS

Az adásvételi szerződés és az igatan vételárának megfizetését követően, az ingatlan birtokbaadásakor is jelen vagyunk, ahol felek rögzítik a közüzemi mérők állását és az új tulajdonos megkapja az ingatlan kulcsait és birtokba veszi az ingatlant.

ÉRTÉKESTÉS UTÁN

Sok esetben a munkánk nem ér itt véget, hiszen befektető ügyfeleink részére ingatlan kezelési és bérbeadási szolgáltatásokat kínálunk. Erről bővebben.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS KÉRJE INGYENES ÉRTÉKBECSLÉSÜNKET!

LÉPJEN
VELÜNK KAPCSOLATBA!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
info@flottinvest.hu

Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *