Ref. 24425

 
Újépítésű luxuslakás a XII. kerületben

XII. Budapest, .


216 M2
Alapterület
3
Háló
3
Fürdő

729.370.000 Ft

Irányár


XII kerületben, Széchenyi hegy és Mártonhegy között újépítésū villalakások. 2700 nm-en a Kiserdő mellett elhelyezkedő, városi és zöld övezeti panorámás telken épül 7 db exkluzív, luxus villalakás.

A lakóépülethez egy zsákutca vezet, ezért a forgalom minimális. MOM park, Bah csomópont pár perc autóval, mégis természet közeli érzést nyújt.

A lakás nettó lakóterülete 216nm, plusz 99 nm kert es 94 nm terasz. Nappali-konyha-étkező tér, 3 hálószoba, 3 gardrób, 3 fürdő, háztartási helyiség, vendég mosdó, közlekedők, 2 állásos privát garázs, kert.

A teljesség igénye nélkül:
AA+ energetikai besorolású okos otthon
2 db privát garázzsal és tárolóval
Önálló lépcsoházzal, ami különleges a luxusingatlan piacon is
Hatalmas méretű 70nm+ délre néző fűthető teraszok
Kizárólagos használatú kert
Vevő igényeire szabható belső terek
Applikacióról müködtetthetō zsaluziák és szellőztetō rendszer
Napelem rendszer, zöld tető
Hőszivattyú Daikin mennyezeti hűtés fűtés, padló fűtés,
Síkban záródó belső nyílászárók
Alu-fa külső nyílászárók harom rétegei üvegezéssel

Pár brand a kivitelelezésnél: Daikin, Hörmann, Marazzi, Laufen, Estorio, BVF Heating Solutions.

Rengeteg kényelmi funkció: Ujjlenyomattal nyitható ajtók, applikacioról vezérelhető okos otthon, wellness részleg egyes lakásokban.

12 hónapig ingyenes közös képviselet
Első kettő vásárlónak a konyhát a cég ajándékba adja.

További információért keressen mobilon, emailben.


ref.: 24425
típus: Lakás
fűtés: Mennyezet fűtés-hűtés
bútorozott: Igen
kilátás: Városra
parkolás: Teremgarázs
extrák: Riasztó, Légkondicionáló, Kandalló

Valu Viktor

CEO

+36704298933
valuviktor@flottinvest.hu
További információ - ref. 24425
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

XII. KERÜLET

A XII. kerület a város egyik legzöldebb kerülete, ami nem csoda, hiszen a Budai-hegység magaslatain fekszik, telis-tele erdővel, tisztással és szuper kilátópontokkal, melyek közül az Erzsébet-kilátó és persze a Normafa – ahol a rétesező alap! – a legkedveltebb. A Svábhegyi Csillagvizsgálón és a Gyermekvasúton kívül tanösvényeket, számtalan századfordulós villát és csupa jó kis gasztrohelyet találunk!

Néha frissítő, néha megnyugtató – mikor mire vágyunk – a Budai-hegység lankáin kirándulgatni, és ha teljesen spontán döntünk a természetben való séta mellett, akkor viszonylag hamar ki is érünk a városból, még akkor is, ha a kocsi helyett a tömegközlekedést használjuk. A budai oldal közepén lévő Hegyvidék már egészen a város szélén fekszik, olyannyira, hogy nyugati része egyben Budapest határa is.

A XII. kerület ha nem is legzöldebb budapesti kerület, de az biztos, hogy az egyik. Amit csak azért érdemes megjegyezni, mert az inkább kertvárosias Hegyvidék nem kimondottan az a bulizós, társasági vidéke Budapestnek, így ha szórakozni vágyik az ember, jó eséllyel egy másik kerületet keres fel – bár azért ha keres, akkor itt is talál. Elsősorban persze olyan helyeket, ahol vacsorázhat, italozhat, miközben jóízűeket beszélget. 

A XII. kerületre inkább azok a helyszínek jellemzők, ahol több mindent kínál a repertoár: koncertet, színházat, irodalmi és standupestet, beszélgetéseket különféle tudományos, kulturális, közéleti témákban, táncot, esetleg kiállítást és a helyi lakosok számára közösségi kulturális kikapcsolódást. 

A kerület közlekedés szempontjából is jól kiépített, számos busz- és villamosjáratokat találunk ebben a kerüketben. Bár ha a Hegyvidéken járunk, buszok helyett jobb választás a villamos, áthalad itt az 56-os, az 59-es és a 61-es villamos is, de ami még ennél is izgalmasabb utazást biztosít, az a fogaskerekű. Aki viszont imádja a magasságot és nincs tériszonya, megéri kipróbálni a Zugligeti Libegőt is, ami csodás panorámát nyújt a városra, ráadásul elég jó randiopció is.

XII. KERÜLET
XII. KERÜLET
XII. KERÜLET
XII. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
valuviktor@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24425
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *