Ref. 24751

 
Varázslatos, modern villa Hűvösvölgyben

II. Budapest, Uzsoki utca


400 M2
Alapterület
4
Háló
4
Fürdő
936 M2
Telek

1.090.000.000 Ft

Irányár


Csodás, környezetbarát megoldásokat felvonultató modern ház eladó a II. kerületben. Hatalmas ősfákkal övezett 940 m2-es kertben helyezkedik el, nemzetközi iskolák közelében. 
A lejtős telek adottságait kihasználva a nappali szinten egyszerre lehet a kertkapcsolatot és a 180 fokos panorámát élvezni. Az elegáns, minimalista ház 4 szintes, 400 m2-es, elképesztően világos.
Az épület visszafogott színeket kapott, a ház egyedi kőburkolatához jól illeszkedik a faburkolat és az antracit színű alumínium nyílászárók.

Az épület legfelső szintjén helyezkedik el a 80 m2-es konyha-étkező-nappali, kívül díszkert és feszített tükrű, üvegfalú medence. 5 szoba, 4 fürdőszoba, külön WC, háztartási helység, előszoba, gépészeti helység és 4 beállós garázs található benne.

Az egyedi tervezésű konyhabútor Miele konyhagépeket, indukciós főzőlapot, pultból kiemelkedő szagelszívót és kamraszekrényeket tartalmaz.
A házat déli oldalon, két szinten összesen 70 m2 terasz veszi körbe.

A szintek közötti közlekedést home lift segíti, a ház teljesen akadálymentes. 

Beépítésre kerültek:
-Mitsubishi hőszivattyú, Toshiba légkondicionáló,
-p ...több


ref.: 24751
típus: Ház
állapot: Luxus
lift: Van
fűtés: Hőszivattyú
extrák: Riasztó, Panoráma, Légkondicionáló, Külső medence

Tenkes Brigitta

Irodavezető

+36209675519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu
További információ - ref. 24751
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

II. KERÜLET

A II. kerületben a felső tízezer világa fogad minket. Mivel a Rózsadombon több nagykövetség és konzulátus is található, nem véletlen, hogy több kétnyelvű magániskola- és óvoda, magánrendelő és gyógyászati központ is helyet kapott a kerületben. 

Játszóterekben sem fukarkodik a második kerület, a legismertebb és legkülönlegesebb talán a Millenáris Zöld Péter játszótere, de találunk gyerekkompatibilis placcot a Merchwart ligetnél, a Vérhalom téren, a Fenyves utcánál, a Torockó térnél és a Máriaremete úton is. Újdonság, hogy épp a napokban adták át egy tűzoltós tematikában épült játszóteret a Vérhalom téren.

Aki itt lakik, az megszokhatta, hogy hétvégén az egész kerület összegyűlik a Mammut bevásárlóközpontokban, hiszen a szolgáltatószektor főleg itt koncentrálódik. De szerencsére a városrész sűrűjébe hatolva több kisebb bevásárlóközpont is található a lakott területeken, például a Budagyöngye, a HÜVI, a Rózsakert vagy a Rózsadomb Center.

Tökéletes választás családoknak!

II. KERÜLET
II. KERÜLET
II. KERÜLET
II. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 20 967 5519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24751
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *