Ref. 24320

 
Rózsadombi Bauhaus ház

II. Budapest, Cserje


400 M2
Alapterület
3
Háló
3
Fürdő
970 M2
Telek

1.118.810.000 Ft

Irányár


Rózsadomb Szemlőhegyi részén számozott Bauhaus ház 970nm-es telken, 3 szinttel, nagy méretű teraszokkal, garázzsal 4 autó részére eladó.

A ház fekvése, zöld lombos kertje és magas kerítése miatt privát, az épületet az utcáról nem látni.

A panorámás terasz, kültéri zuhanyzót és új burkolatot kapott 2022-ben 120 nm-en. Ebben az évben szintén felújították a külső homlokzatot, elektromosságot, festés stb.

A garázsból a házba egy gardróbszobához és fürdőhöz érünk. Ezen a szinten szintén van egy szolgálati helyiség és műszaki szoba. A ház egyéb emeletein nappali, három külön hálószoba, három fürdőszoba, konyha Miele gépekkel, érkező, egyéb helyiségek/ szobák 400 nm-en. Az ingatlanban 10 éve ugyanaz a takarító személyzet látja el a teendőket, amit a tulajdonos szívesen átad a bérlőnek.

Lokáció: Margit híd budai hídfőjetől 7 perc autóval, szemlőhegyi iskola, óvoda, Vérhalom tér, Gül Baba kilátó séta távolság.

Megtekinthető hétvégén és hétközben egyaránt.


ref.: 24320
típus: Ház
állapot: Luxus
fűtés: Gáz cirkó
bútorozott: Igen
kilátás: Városra
parkolás: 1 garázs
extrák: Riasztó, Panoráma, Légkondicionáló, Szauna, Kandalló

Vass Apor

Ingatlan referens

+36302919287
vassapor@flottinvest.hu
További információ - ref. 24320
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

II. KERÜLET

A II. kerületben a felső tízezer világa fogad minket. Mivel a Rózsadombon több nagykövetség és konzulátus is található, nem véletlen, hogy több kétnyelvű magániskola- és óvoda, magánrendelő és gyógyászati központ is helyet kapott a kerületben. 

Játszóterekben sem fukarkodik a második kerület, a legismertebb és legkülönlegesebb talán a Millenáris Zöld Péter játszótere, de találunk gyerekkompatibilis placcot a Merchwart ligetnél, a Vérhalom téren, a Fenyves utcánál, a Torockó térnél és a Máriaremete úton is. Újdonság, hogy épp a napokban adták át egy tűzoltós tematikában épült játszóteret a Vérhalom téren.

Aki itt lakik, az megszokhatta, hogy hétvégén az egész kerület összegyűlik a Mammut bevásárlóközpontokban, hiszen a szolgáltatószektor főleg itt koncentrálódik. De szerencsére a városrész sűrűjébe hatolva több kisebb bevásárlóközpont is található a lakott területeken, például a Budagyöngye, a HÜVI, a Rózsakert vagy a Rózsadomb Center.

Tökéletes választás családoknak!

II. KERÜLET
II. KERÜLET
II. KERÜLET
II. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 30 291 9287
vassapor@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24320
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *