Ref. 24275

 
Sasadi új építésű kulcsrakész családi ház

XI. Budapest, Bereck utca


210 M2
Alapterület
4
Háló
2
Fürdő
452 M2
Telek

279.900.000 Ft

Irányár


Sasad közkedvelt részén, a Sasadi útból nyíló csendes mellékutcában kínálunk eladásra egy új építésű családi házat 452 nm-es telken.

Gondosan összeválogatott korszerű anyagfelhasználás és BB energetikai besorolás jellemzi.

- A vasbeton sávalapra épülő vázszerkezet 30-as Porotherm téglafalazattal, a födémekbe a mennyezet hűtés-fűtés és az elektromos szerelvények elhelyezésével, antracit színű cserépfedés héjalással.

- Az elkészült gépészeti és villamos kiviteli terveknek megfelelően a hűtést, fűtést (mennyezet és padló) és a használati melegvizet hőszivattyús rendszer működteti.

- A tervek szerint megépülő új ingatlan gazdaságosan, energiatakarékosan, fenntarthatóan üzemeltethető, a mai kor igényeinek megfelelően. Valamennyi állami támogatás feltételeinek megfelel.

Földszint: 54mn (46mn +15mn terasz) 2 szoba, közvetlen kertkapcsolat, kizárólagos kerthasználattal 1 gépkocsibeállóval. 

Emelet: 107mn (97mn + 10,8mn gazdasági, szerviz rész, 7mn terasz)3+ fél szoba kizárólagos kerthasználatta 1 gépkocsi beállóval. 

Parkolási lehetőséget fedett beálló szolgálja, mely 2 személygépkocsi tárolására is alkalmas.

A lokáció és az épület különleges adottságainak köszönhetően kitűnő lehetőség azok számára, akik csendes, kertvárosi részen, ám mégis kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező helyen szeretnének élni.

Az emeleti lakáshoz pince és lépcsőház is tartozik.

 

 

 

 


ref.: 24275
típus: Ház
fűtés: Hőszivattyú
parkolás: Kocsibeálló
extrák: Légkondicionáló

Tenkes Brigitta

Ingatlan referens

+36209675519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu
További információ - ref. 24275
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

XI. KERÜLET

Budapest XI. kerülete a főváros legnépesebb kerülete. A változatos domborzatú és arculatú dél-budai kerület közlekedési értelemben a főváros nyugati kapuja.

Ha túllépünk a Bartók Béla út nyüzsgésén és felfedezzük a XI. kerületet – ami a legnépesebb Budapesten –, akkor az egyik legváltozatosabb képet kapjuk: keveredik itt a belvárosi polgári és a kertvárosi családias hangulat, de a hegyek és a természet szerelmesei is elég jól járnak itt. Újbuda keleti határa kellemes rakparti, néhol természetközeli séták helye lehet, hiszen végig a Duna szegélyezi, bár sok helyen inkább autók és korlátok mellett van esélyünk a sétálgatásra. Míg északon a XII. kerület hegyei és az I. kerület határolja, délen a XXII. kerületre meg a Duna túlpartján lévő Csepelre látunk rá, addig nyugati határa már Budapest közigazgatási határa is. 

A kerület nemcsak a zöldterület, de a közlekedés szempontjából is szuper, hiszen több közlekedési csomópontja és jól kiépített villamos- és buszhálózata is van, úgyhogy nem véletlenül hívják a főváros nyugati kapujának, ráadásul három híd is összeköti Pesttel: a Rákóczi, a Petőfi és a Szabadság híd. A Szent Gellért térről, majd a Móricz Zsigmond körtérről már 1898-ban megindult a villamos, és a Móricz azóta is ez egyik legfontosabb találkozási pontnak számít. Átmegy itt a 4-es metró, a 7-es, a 33-as busz, meg olyan forgalmas villamosjáratok, mint a 6-os, a 41-es, a 47-es, a 49-es, az 56-os vagy a 61-es. De a Kosztolányi Dezső tér, a Szent Gellért tér, az Etele tér és Kelenföld vasútállomás szintén jelentős csomópontok, utóbbin áthaladnak a dunántúli vonatok is, úgyhogy a Balaton és a Velencei-tó még vonattal is könnyen elérhető.

Ha a kerület legmeghatározóbb épületeit próbáljuk összegyűjteni, a lista dobogóján egyértelműen a Citadella, a Szent Gellért Szálloda és a Műegyetem campusa állna. Noha az 1848–49-es szabadságharc leverése után a Habsburgok a félelemkeltés erődjeként építették a Citadellát, ma leginkább a pesti panorámában való gyönyörködés helyszíne. A 4 méter magas kőfallal védett magyar Bastille 220 méteren nyúlik el a Gellért-hegy tetején, és egykor hatvan ágyú nézett belőle a városra, ma viszont a Szabadság-szobor magasodik a város fölé. 

XI. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 20 967 5519
tenkesbrigitta@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 24275
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *