Ref. 18927

 
Gyönyörű környezetben új építésű ikerházrész

II. Budapest, Tópart


200 M2
Alapterület
4
Háló
3
Fürdő
500 M2
Telek

970.000 Ft/hó


Új építésű, gyönyörű környezetben, panorámás ikerház egyik fele kiadó. Pesthidegkúton található, közel Hűvösvögyhöz és nemzetözi iskolákhoz!

Az ingatlan külön álló, teljesen felújított, korszerűsitett, bútorozatlan, 200 nm-es, 3 szintes. Tágas nappali étkezővel, kertkapcsolattal, 4 hálószoba teraszokkal, 3 fürdőszoba, felszerelt konyha, 2 garázsbeállóval, szaunával, kandallóval, klímával, riasztóval, pincével, padlófűtéssal, városi panorámával.


ref.: 18927
típus: Ház
állapot: Jó állapotú
fűtés: Padlófűtés
kilátás: parkra
parkolás: Garázs
extrák: Riasztó, Panoráma, Légkondicionáló, Szauna, Kandalló

Vass Apor

Ingatlan referens

+36302919287
vassapor@flottinvest.hu
További információ - ref. 18927
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *

Elhelyezkedés

II. KERÜLET

A II. kerületben a felső tízezer világa fogad minket. Mivel a Rózsadombon több nagykövetség és konzulátus is található, nem véletlen, hogy több kétnyelvű magániskola- és óvoda, magánrendelő és gyógyászati központ is helyet kapott a kerületben. 

Játszóterekben sem fukarkodik a második kerület, a legismertebb és legkülönlegesebb talán a Millenáris Zöld Péter játszótere, de találunk gyerekkompatibilis placcot a Merchwart ligetnél, a Vérhalom téren, a Fenyves utcánál, a Torockó térnél és a Máriaremete úton is. Újdonság, hogy épp a napokban adták át egy tűzoltós tematikában épült játszóteret a Vérhalom téren.

Aki itt lakik, az megszokhatta, hogy hétvégén az egész kerület összegyűlik a Mammut bevásárlóközpontokban, hiszen a szolgáltatószektor főleg itt koncentrálódik. De szerencsére a városrész sűrűjébe hatolva több kisebb bevásárlóközpont is található a lakott területeken, például a Budagyöngye, a HÜVI, a Rózsakert vagy a Rózsadomb Center.

Tökéletes választás családoknak!

II. KERÜLET
II. KERÜLET
II. KERÜLET
II. KERÜLET

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Lépjen velünk kapcsolatba!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 30 291 9287
vassapor@flottinvest.hu

Flott Invest Real Estate Agency
A kiválasztott ingatlan – ID: 18927
Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. *