INGATLANKEZELÉS

ingatlankezelés úgy, ahogy ön szeretné

Cégünk működésének egyik fontos alappillére a luxus lakóingatlanok bérbeadása és az ezzel kapcsolatos teljeskörű ügyintézés. Feladatunk, hogy az ingatlantulajdonosokat maximálisan képviseljük, és a ránk bízott ingatlanokat a leghatékonyabban hasznosítsuk, biztosítva ezzel a bérleti jövedelem maximalizálását és a működési költségek minimális szinten tartását.

Küldetésünk magas színvonalú, hatékony ingatlankezelési szolgáltatás nyújtása Budapesten, amely lehetővé teszi, hogy külföldi és belföldi tulajdonosok számára egyaránt átlátható és biztonságos ingatlanüzemeltetést ajánljunk.

11 érv
mellettünk

 • Kölcsönösen előnyös rendszer

  1
  Bérlőink és tulajdonosaink számára is kölcsönösen előnyös rendszert alakítottunk ki azzal, hogy bérlőink a tényleges fogyasztásuk alapján fizetik a rezsiköltségeket, előre minden aktuális hónapban. Bérlőink részére minden hónap 5. napjáig elküldjük az aktuális fizetendő számlát, amelyet átutalással egyenlítenek ki.
 • Transzparens egyenlegvezetés

  2
  A beérkező számlákat könyveljük és befizetjük a szolgáltatók felé, elkészítjük a tulajdonosi egyenleget, amely tartalmazza az összes befolyt és kifizetett tételt. Ezt az egyenleget a tulajdonos minden hónapban megkapja e-mailben.
 • Hatékony kárrendezés

  3
  Biztosítási káresemény esetén elengedhetetlen a gyors intézkedés, ezért a megfelelő szakembereket és a cégünkkel szerződésben álló biztosítótársaság szolgáltatásait kapcsoljuk össze, amely lehetővé teszi a hatékony kárrendezést.
 • Bérbeadói kötelezettségek ellátása

  4
  Arra törekszünk, hogy bérlőink kéréseire és felmerülő igényeikre, egyeztetve a tulajdonossal, 24 órán belül választ találjunk, és biztosítsuk bérlőink számára a bérleti szerződésben vállalt bérbeadói kötelezettségek ellátását, illetve megteremtsük számukra a nyugodt otthon feltételeit.
 • Karbantartás és javítás

  5
  Ha karbantartásra vagy javításra van szükség, gondoskodunk róla, hogy a munkát gyorsan, szakszerűen és költséghatékonyan végezzék el. Fontosnak tartjuk, hogy időben reagáljunk az összes felmerülő problémára, hiszen ezzel csökkenthetjük a további költségeket.
 • Bérleti szerződés elkészítése

  6
  Alapos és megfelelő bérleti szerződést készítünk, amely védi és biztosítja a tulajdonos és a bérlő jogait annak időtartama alatt.
 • Kiköltözési folyamat ellátása

  7
  Kiköltözés előtt ellenőrizzük az ingatlan és az ingóságok állapotát, elősegítve ezzel a megfelelő helyreállítási munkák megtörténtét a bérlő által, vagy a kaució terhére ezeket mi elvégezzük.
 • Felújítás levezénylése

  8
  Egy átgondolt és minőségi felújítás jelentősen értéknövelő tényező, és nem utolsósorban sokkal kiadhatóbbá teszi az ingatlant egy olyan piacon, ahol a minőségi kínálat egyre nő.
 • Adózási tanácsadás

  9
  Segítünk ügyfeleinknek eligazodni az adózás területén. Igény esetén munkatársaink segítségével a könyvelő elkészíti a bérbeadott ingatlanhoz kacsolódó éves szja-bevallást.
 • Ingatlanok bútorozása

  10
  A bútorozott ingatlanok karbantartása és az ingatlanok bútorozása szerves részét képezi munkáknak, hiszen csakis tökéletesen használható állapotban adhatjuk bérbe a lakásokat. Belsőépítész partnerünk segítségével egyedi színt viszünk lakásainkba, ezzel is növelve a bérbeadás értékét.
 • Jogi támogatás

  11
  Jogi segítségkérés esetére cégünk ügyvédje ügyfeleink rendelkezésére áll, aki főleg ingatanjogi és társaság jogi kérdésekben nyújt szakmai támogatást és szolgáltatást.

  Hisszük, hogy bérlőinkkel és tulajdonosainkkal a hosszútávú sikeres együttműködésünk titka a megfelelő kommunikáció és a törődés. Arra törekszünk, hogy bérlőink zavartalanul éljenek az általunk kezelt ingatlanokban.

  Szolgáltatásaink segítségével ügyfeleink teljeskörű kontrollt és rálátást kapnak a kezelt ingatlan bérbeadásával és üzemeltetésével kapcsolatos ügyekre, és nyugodtak lehetnek, hiszen kezelt lakásainkról úgy gondoskodunk, mintha a sajátjaink lennének.

  amiben mások vagyunk

  Működésünk középpontjában ügyfeleinket helyezzük, célunk hogy valamennyien elégedettek legyenek, ügyleteiket a számukra legsikeresebben zárjuk le. Munkatársaink szakmai felkészültsége garancia az általunk értékesített és bérbeadott ingatlanok tulajdonosai, vevői és bérlői számára.

  exkluzivitás

  Ingatlankínálatunkban megtalálhatóak olyan különlegességek, egyedi lakások, telkek, házak, üzlethelyiségek, amelyek akár elhelyezkedésük, egyéb tulajdonságaik, vagy áruk miatt rendkívül rövid idő alatt értékesítünk, adunk bérbe.

  teljeskörű ügyintézés

  A szakértelem a részletekben mutatkozik meg. Hisszük, hogy az ingatlanközvetítési és ingatankezelési folyamatok teljeskörű és átfogó ügyintézése, elengedhetetlen az általunk felállított minőségi szolgáltatások eléréséhez.

  diszkréció

  Ügyfeleink privát szférájának sérthetetlensége és tiszteletben tartása, értékesítési és ingatlankezelési folyamatink alappilléreit képezik.

  szakértelem

  A hazai ingatlanszektor legjobb szakembereivel segítjük ügyfeleinket, hogy maximális jogi biztonságban teljesüljenek az általunk lebonyolított ingatlanügyletek.
  EXKLUZÍVITÁS
  Ingatlankínálatunkban megtalálhatóak olyan különlegességek, egyedi lakások, telkek, házak, üzlethelyiségek, amelyek akár elhelyezkedésük, egyéb tulajdonságaik, vagy áruk miatt rendkívül rövid idő alatt értékesítünk, adunk bérbe.
  SZAKÉRTELEM
  A hazai ingatlanszektor legjobb szakembereivel segítjük ügyfeleinket, hogy maximálisjogi biztonságban teljesüljenek az általunk lebonyolított ingatlanügyletek.
  TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS
  A szakértelem a részletekben mutatkozik meg. Hisszük, hogy az ingatlanközvetítésiés ingatankezelési folyamatok teljeskörű és átfogó ügyintézése, elengedhetetlen az általunk felállított minőségi szolgáltatások eléréséhez.
  DISZKRÉCIÓ
  Ügyfeleink privát szférájának sérthetetlensége és tiszteletben tartása, értékesítési és ingatlankezelési folyamatink alappilléreit képezik.

  LÉPJEN
  VELÜNK
  KAPCSOLATBA!


  Flott Invest Real Estate Agency
  1054 Budapest, Aulich utca 5.
  +36 70 429 8933
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  üzenetküldés

  LOOKING FOR A NEW HOME?
  WOULD YOU SELL OR LET YOUR PROPERTY?
  ELÉRHETŐSÉGEINK
  • 1054 Budapest, Aulich u. 5.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  CÉGÜNK
  DOKUMENTUMOK
  KÖVESSEN MINKET