INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS

Stílus az ügyfélkezelésben

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik luxusingatlanok értékesítésében, amivel egyedülálló szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére, akik eladó, bérbeadó vagy befektetési ingatlanokat keresnek Magyarországon.

Számunkra a luxus fogalma nem az árban testesül meg. Hisszük, hogy a luxus, amit ügyfeleinknek biztosítunk a törődésben, a szakmai tapasztalatok hasznosításában és a precizításban testesül meg. Kiterjedt kapcsolati hálónk, munkatársaink tárgyalási készsége és többéves tapasztalatuk segítenek ügyfeleinknek eligazodni a jogi útvesztőkben, hogy teljes jogi biztonságban, a lehető legjobb áron értékesítsék ingatlanukat.

az értékesítés művészete

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki hogy az ingatlanértékesítéssel járó bizonytalan és stresszes tényezőket kiiktassunk az ügyfelünk életéből. A teljes értékesítési folyamatot kezeljük, az ingatlan értékbecslésétől az eladás utáni folyamatokig. Minden mutatásnál jelen vagyunk és segítjük, vezetjük az eladót a teljes értékesítési folyamat alatt.
Az általunk értékesített ingatlanok kivételes megjelenést kapnak a különböző szakmai és általunk használt médiumokban. Marketing tevékenységünk segítségével arra törekszünk, hogy változatos platformokon keresztül érjük el a célközönséget, úgymint nyomtatott média, online hirdetések, közösségi média felületek és rendezvények, így a Flott Invest által listázott ingatlanok kivételes figyelmet és megjelenést kapnak.

nemzetközi
ügyfelek

Cégünk számos külföldi ingatlanforgalmazó ügynökséggel és hálózattal van kapcsolatban, amely lehetőséget ad és kaput nyit számunkra hogy a Magyarországon aktívan ingatlant kereső külföldi ügyfelek elérjük.

amiben mások vagyunk

Működésünk középpontjában ügyfeleinket helyezzük, célunk hogy valamennyien elégedettek legyenek, ügyleteiket a számukra legsikeresebben zárjuk le. Munkatársaink szakmai felkészültsége garancia az általunk értékesített és bérbeadott ingatlanok tulajdonosai, vevői és bérlői számára.

exkluzivitás

Ingatlankínálatunkban megtalálhatóak olyan különlegességek, egyedi lakások, telkek, házak, üzlethelyiségek, amelyek akár elhelyezkedésük, egyéb tulajdonságaik, vagy áruk miatt rendkívül rövid idő alatt értékesítünk, adunk bérbe.

teljeskörű ügyintézés

A szakértelem a részletekben mutatkozik meg. Hisszük, hogy az ingatlanközvetítési és ingatankezelési folyamatok teljeskörű és átfogó ügyintézése, elengedhetetlen az általunk felállított minőségi szolgáltatások eléréséhez.

diszkréció

Ügyfeleink privát szférájának sérthetetlensége és tiszteletben tartása, értékesítési és ingatlankezelési folyamatink alappilléreit képezik.

szakértelem

A hazai ingatlanszektor legjobb szakembereivel segítjük ügyfeleinket, hogy maximális jogi biztonságban teljesüljenek az általunk lebonyolított ingatlanügyletek.
EXKLUZÍVITÁS
Ingatlankínálatunkban megtalálhatóak olyan különlegességek, egyedi lakások, telkek, házak, üzlethelyiségek, amelyek akár elhelyezkedésük, egyéb tulajdonságaik, vagy áruk miatt rendkívül rövid idő alatt értékesítünk, adunk bérbe.
SZAKÉRTELEM
A hazai ingatlanszektor legjobb szakembereivel segítjük ügyfeleinket, hogy maximálisjogi biztonságban teljesüljenek az általunk lebonyolított ingatlanügyletek.
TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS
A szakértelem a részletekben mutatkozik meg. Hisszük, hogy az ingatlanközvetítésiés ingatankezelési folyamatok teljeskörű és átfogó ügyintézése, elengedhetetlen az általunk felállított minőségi szolgáltatások eléréséhez.
DISZKRÉCIÓ
Ügyfeleink privát szférájának sérthetetlensége és tiszteletben tartása, értékesítési és ingatlankezelési folyamatink alappilléreit képezik.

LÉPJEN
VELÜNK
KAPCSOLATBA!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

üzenetküldés

LOOKING FOR A NEW HOME?
WOULD YOU SELL OR LET YOUR PROPERTY?
ELÉRHETŐSÉGEINK
  • 1054 Budapest, Aulich u. 5.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
CÉGÜNK
DOKUMENTUMOK
KÖVESSEN MINKET