INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS

Amikor elérkezik az idő hogy eladja ingatlanát, az egyik legfontosabb döntés amit meg kell hoznia a megfelelő értékesítő kiválasztása. A helyes döntés, nemcsak anyagi előnyökkel jár, de rengeteg terhet is levesz a válláról.

az értékesítés művészete

Mi a Flott Invest-nél, arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb áron értékesítsük ügyfeleink ingatlanait és a lehető legzökkenőmentesebbé tegyük az értékesítés és az adásvétel folyamatát.

Szeretnénk megosztani Önnel néhány dolgot amit fontosnak tartunk megemlíteni működésünkkel kapcsolatban.


Az Ingatlan prezentálása

Annak érdekében, hogy a ránk bízott ingatlanok a lehető legnagyobb publicitást kapják egy gondosan kialakított Social-, Online- és Offline média felületrendszert használunk. ..és természetesen a flottinvest.hu weboldalunkat is nagyon erős adwords hirdetésekkel támogatjuk hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Offline kommunikációs csatornáink is fontos támogatást nyújtanak. Belvárosi ingatlanirodánk kirakata egy különleges hely azon ingatlanoknak, amelyeket kizárólagos értékesítéssel bíztak ránk.


Értékbecslés ami nemcsak értéket teremt

Egy ingatlan értékesítése a megfelelő ár meghatározásával kezdődik. Az elmúlt évtizedek tapasztalata során megbizonyosodtunk arról, hogy nincs értelme hiú ábrándokkal áltatni az ügyfeleket és irreális árakat kitűzni, hiszen ezzel senki nem nyer semmit. Hisszük, hogy a piaci helyzetet és az értékesítésre szánt időt figyelembe véve kell megállapítanunk a megbízó által is elfogadható, piaci árat.


Magas minőségi elvárások

Annak érdekében, hogy hatékonyabbak legyünk, és nagyobb értéket teremtsünk megbízóinknak, a legmagasabb minőségi célkitűzéseket határoztuk meg. Olyan cég vagyunk, akik hosszútávú kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel és hiszünk a kölcsönösen előnyös, kiszámítható együttműködésben.


Nyitott és egyértelmű kommunikáció az ügyfelekkel

Elengedhetetlennek tartjuk a szoros és pontos kommunikációt. Munkatársaink folyamatos kapcsolatban vannak megbízóinkkal és tájékoztatják őket az értékesítési folyamatról, potenciális ügyfelekről és ajánlatokról.


A személyes kapcsolat

A profi és precíz munka oltárán soha nem áldozzuk fel a személyes, emberközeli kapcsolatot ügyfeleinkkel.

Amikor velünk értékesíti ingatlanát, ígérjük, Ön nem egy sokadik ügyfélnek fogja magát érezni. Régi, visszatérő ügyfeleinknek ez egy nagyon komfortos helyzetet teremt. A Boutique koncepció pontosan erre az ügyfélcentrikus, rugalmas, személyre szabott értékesítési szemléletre utal, amit a nagy hálózatokkal ellentétben nálunk minden munkatársunk képvisel.

amiben mások vagyunk

Működésünk középpontjában ügyfeleinket helyezzük, célunk hogy valamennyien elégedettek legyenek, ügyleteiket a számukra legsikeresebben zárjuk le. Munkatársaink szakmai felkészültsége garancia az általunk értékesített és bérbeadott ingatlanok tulajdonosai, vevői és bérlői számára.

exkluzivitás

Ingatlankínálatunkban megtalálhatóak olyan különlegességek, egyedi lakások, telkek, házak, üzlethelyiségek, amelyek akár elhelyezkedésük, egyéb tulajdonságaik, vagy áruk miatt rendkívül rövid idő alatt értékesítünk, adunk bérbe.

teljeskörű ügyintézés

A szakértelem a részletekben mutatkozik meg. Hisszük, hogy az ingatlanközvetítési és ingatankezelési folyamatok teljeskörű és átfogó ügyintézése, elengedhetetlen az általunk felállított minőségi szolgáltatások eléréséhez.

diszkréció

Ügyfeleink privát szférájának sérthetetlensége és tiszteletben tartása, értékesítési és ingatlankezelési folyamatink alappilléreit képezik.

szakértelem

A hazai ingatlanszektor legjobb szakembereivel segítjük ügyfeleinket, hogy maximális jogi biztonságban teljesüljenek az általunk lebonyolított ingatlanügyletek.
EXKLUZÍVITÁS
Ingatlankínálatunkban megtalálhatóak olyan különlegességek, egyedi lakások, telkek, házak, üzlethelyiségek, amelyek akár elhelyezkedésük, egyéb tulajdonságaik, vagy áruk miatt rendkívül rövid idő alatt értékesítünk, adunk bérbe.
SZAKÉRTELEM
A hazai ingatlanszektor legjobb szakembereivel segítjük ügyfeleinket, hogy maximálisjogi biztonságban teljesüljenek az általunk lebonyolított ingatlanügyletek.
TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS
A szakértelem a részletekben mutatkozik meg. Hisszük, hogy az ingatlanközvetítésiés ingatankezelési folyamatok teljeskörű és átfogó ügyintézése, elengedhetetlen az általunk felállított minőségi szolgáltatások eléréséhez.
DISZKRÉCIÓ
Ügyfeleink privát szférájának sérthetetlensége és tiszteletben tartása, értékesítési és ingatlankezelési folyamatink alappilléreit képezik.

LÉPJEN
VELÜNK
KAPCSOLATBA!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

üzenetküldés

LOOKING FOR A NEW HOME?
WOULD YOU SELL OR LET YOUR PROPERTY?
ELÉRHETŐSÉGEINK
  • 1054 Budapest, Aulich u. 5.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
CÉGÜNK
DOKUMENTUMOK
KÖVESSEN MINKET