INGATLAN Bérbeadás

Szeretne egy megbízható bérlőt találni?

Bérbeadási szolgáltatásaink biztosítják a gördülékeny ügymenetet és kellő jogi biztonságot nyújtanak bérbeadó ügyfeleink számára.

Szolgáltatásunk magába foglalja az ingatlan fotózását, a különböző belföldi és külföldi médiumokon való hirdetést, az ingatlan bemutatását, a bérleti szerződés elkészítését és aláírásának lebonyolítását és végül az ingatlan átadását a bérlő részére. Igény esetén, megbízó ügyfeleink részére ajánljuk ingatlankezelési szolgáltatásainkat, amely segítségével a bérlő és az ingatlan teljes üzemeltetését biztosítjuk.

Erről bővebben az „Ingatlankezelés” menüpontban olvashat.

Kölcsönösen előnyös feltételek

Az Ön sikere mint Bérbeadó, a mi sikerünk mint ingatlanközvetítő, ezért mi arra törekszünk, hogy Ön a lehető legmagasabb bérleti díjat kapja és olyan bérlőt találjunk, aki megfelelő anyagi fedezettel rendelkezik és megőrzi az ingatlan állapotát a bérleti időszak alatt.

Hisszük, hogy a megfelelő bérleti díj megállapítása a kulcsa annak, hogy mind a tulajdonos és a bérlő is elégedett legyen a bérleti feltételekkel.

Helyi piaci ismeret

Ha velünk dolgozik, ingatlanát biztos kezekben tudhatja. Felkészült és tapasztalt munkatársaink segítenek Önnek a döntéshelyzetekben és kezelik a hazai és külföldi bérlők részéről felmerülő kérdéseket.

A Flott Invest több évtizedes működése során jelentős helyi piaci ismeretre tettünk szert. Kiterjedt kapcsolati hálónkon keresztül kapcsolatban állunk nagykövetéségekkel, bankokkal, nemzetközi cégekkel és a legnagyobb film produkciós cégekkel is.

amiben mások vagyunk

Működésünk középpontjában ügyfeleinket helyezzük, célunk hogy valamennyien elégedettek legyenek, ügyleteiket a számukra legsikeresebben zárjuk le. Munkatársaink szakmai felkészültsége garancia az általunk értékesített és bérbeadott ingatlanok tulajdonosai, vevői és bérlői számára.

exkluzivitás

Ingatlankínálatunkban megtalálhatóak olyan különlegességek, egyedi lakások, telkek, házak, üzlethelyiségek, amelyek akár elhelyezkedésük, egyéb tulajdonságaik, vagy áruk miatt rendkívül rövid idő alatt értékesítünk, adunk bérbe.

teljeskörű ügyintézés

A szakértelem a részletekben mutatkozik meg. Hisszük, hogy az ingatlanközvetítési és ingatankezelési folyamatok teljeskörű és átfogó ügyintézése, elengedhetetlen az általunk felállított minőségi szolgáltatások eléréséhez.

diszkréció

Ügyfeleink privát szférájának sérthetetlensége és tiszteletben tartása, értékesítési és ingatlankezelési folyamatink alappilléreit képezik.

szakértelem

A hazai ingatlanszektor legjobb szakembereivel segítjük ügyfeleinket, hogy maximális jogi biztonságban teljesüljenek az általunk lebonyolított ingatlanügyletek.
EXKLUZÍVITÁS
Ingatlankínálatunkban megtalálhatóak olyan különlegességek, egyedi lakások, telkek, házak, üzlethelyiségek, amelyek akár elhelyezkedésük, egyéb tulajdonságaik, vagy áruk miatt rendkívül rövid idő alatt értékesítünk, adunk bérbe.
SZAKÉRTELEM
A hazai ingatlanszektor legjobb szakembereivel segítjük ügyfeleinket, hogy maximálisjogi biztonságban teljesüljenek az általunk lebonyolított ingatlanügyletek.
TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS
A szakértelem a részletekben mutatkozik meg. Hisszük, hogy az ingatlanközvetítésiés ingatankezelési folyamatok teljeskörű és átfogó ügyintézése, elengedhetetlen az általunk felállított minőségi szolgáltatások eléréséhez.
DISZKRÉCIÓ
Ügyfeleink privát szférájának sérthetetlensége és tiszteletben tartása, értékesítési és ingatlankezelési folyamatink alappilléreit képezik.

LÉPJEN
VELÜNK
KAPCSOLATBA!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

üzenetküldés

LOOKING FOR A NEW HOME?
WOULD YOU SELL OR LET YOUR PROPERTY?
ELÉRHETŐSÉGEINK
  • 1054 Budapest, Aulich u. 5.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
CÉGÜNK
DOKUMENTUMOK
KÖVESSEN MINKET