HOME STAGING

CSAK 7 MÁSODPERCÜNK VAN JÓ BENYOMÁST KELTENI ÉS ELADNI AZ INGATLANT!

A Flott Invest-nél professzionális és megfizethető STAGING szolgáltatásokat nyújtunk, amivel ügyfeleink ingatlanait sokkal vonzóbb és ez által magasabb áron értékesíthető / bérbeadhatóvá varázsoljuk az értékesítés / bérbeadás idejére.

73%-KAL GYORSABB ELADÁS

Egy felkészített ingatlant 73%-kal gyorsabban értékesítünk

500%-OS MEGTÉRÜLÉS

Minden az ingatlan felkészítésébe fektetett forint, 5 forint hasznot hoz

10%-KAL MAGASABB ÁR

Az igényesen berendezett otthonokat 10%-kal magasabb áron tudjuk értékesíteni / bérbeadni

AZ ÜGYFELEK
90%-ÁNAK SEGÍT

Az ügyfelek 90%-a nem tudja vizualizálni egy üres ház bebútorozását

Minden kizárólagos értékesítési megbízási szerződésünk mellé alap STAGING szolgáltatást biztosítunk, díjmentesen!

Home Staging szolgáltatásunkkal egy új szintre emeljünk ingatlanát.

Egy ingatlan értékesítése / bérbeadása során nagyon fontos, hogy az ügyfél egy kellemes otthonnal találkozzon, hiszen csakis így tudja elképzelni magát az ingatlanban. Home Staging szolgáltatásunk segítségével segítünk megteremteni és fokozni az „álomotthon” érzetét és szakemberek segítségével értékesebbé varázsoljuk ingatlanát. A Home Staging átgondolt és jól összehangolt rendszerben működik az irodánkban.

Négy típusú Staginget alakítottunk ki, amit az eladókhoz és az ingatlanhoz személyre szabva kínálunk.

Célunk, értékesítőink és lakberendezőink segítségével kiemelni ingatlanát a tömegből és ezzel gyorsabban és előnyösebb feltételekkel tudjuk értékesíteni vagy bérbe adni az ingatlant

Az első típusú Staginget az ingatlanukat bérbe adó tulajdonosoknak és befektetőknek fejlesztettük ki, megteremtve a biztos bérbeadást a lehető legideálisabb áron. Apró változtatásokat végzünk a lakáson, ezzel az értékét növeljük és egy magasabb árkategóriában tudjuk értékesíteni az ingatlant.

A második Staging amit alap szolgáltatásként nyújtunk az ügyfeleinknek. Az általában már “kész” ingatlanoknál alkalmazzuk, és apró részletekkel hozzuk ki a lakásból a maximumot. Nem is gondolnánk mennyire sokat számít egy színben passzoló szőnyeg, egy illat vagy egy jól elhelyezett virág. 

A harmadik típusú Staging, amikor hozzányúlunk a bútorokhoz, és egy sokkal komplexebb styling munkát végzünk a lakáson. Egyedülálló lehetőséget biztosítunk, melyben értékesítendő ingatlanát design bútorokkal rendezzük be ezzel válik az ingatlan eladhatóbbá és értékesebbé. Ezeknek a bútoroknak a bérbevételi lehetőségét kínáljuk az eladásig vagy értékesítjük az ingatlannal együtt, ha a vásárló beleszeret.

A negyedik Staging lehetőség az ingatlan nagyobb volumenű átalakítása. Ebben az esetben már látványtervet is készítünk, ha az ügyfelünk igényli. Minden átalakításhoz kapcsolódó terhet levesszük a válláról és egy komplex kész otthont varázsolunk.

A Home Staging elsősorban az ingatlan eladásában vagy bérbe adásában segít. Életre keltjük az ingatlant és a vásárlók érzékeire hatva engedjük Őket beleszeretni. Azon dolgozunk, hogy a lakás legelőnyösebb arcát hozzuk ki és a lehető legrövidebb idő alatt keljen el az ingatlan.

LÉPJEN
VELÜNK
KAPCSOLATBA!


Flott Invest Real Estate Agency
1054 Budapest, Aulich utca 5.
+36 70 429 8933
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

üzenetküldés

LOOKING FOR A NEW HOME?
WOULD YOU SELL OR LET YOUR PROPERTY?
ELÉRHETŐSÉGEINK
  • 1054 Budapest, Aulich u. 5.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
CÉGÜNK
DOKUMENTUMOK
KÖVESSEN MINKET